Jump to content

Η ανωμαλια της DFI συνεχιζεται

icy20

Recommended Posts

Τι να πω ρε σεις εγω ποτε δεν ημουν των epox αλλα φετος πηρα το 4PCA3+ V2 και το 8RDA3+ v2.1 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ουτε κολληματα ουτε bsod και δουλευουν με 275fsb 1/1 και 230 1/1 αντιστοιχα....ισως ειμαι τυχερουλης.....:D

Αρχική απάντηση από vgiozo

Μια ερώτηση...

Πόσο voltage μπορώ να δώσω στο chipset, αν ψύχεται με ένα ψυκτράκι titan;;

(και μια ερώτηση προς τους κατόχους...κατα τη γνώμη σας το μαμίσιο ψυκτράκι προσφέρει καλή ψύξη ή όχι;; )

Τώρα είμαι ~1.85...2.0 πάει ή να το αποφύγω;;

Εγω σκοπευω να το εχω καπου στα 1.8-1.9 καθημερινα και μονο αμα βαλω καλυτερο HS πανω. Επειδη δεν θελω να την βγαζω/βαζω συνεχεια, μολις θα κανω την μετακομιση στο καινουριο κουτι που ετοιμαζω, θα φαει και πατεντα με box heatsink apo Athlon (Enduratech solutions Ltd.), χωρις ανεμιστηρι - θα βαραει πανω του ο πλαϊνος 12αρης.

Απο τα προαναφερθεντα φυσικα καταλαβες οτι δεν εμπιστευομαι/αντεχω το μανισιο συνδιασμο... :)

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Χθες, στις 20:23]

Δεν σχολιαζω για τα εποξ.Ειναι καλα αλλα για λιγο μετα ερχετε το RMA.....Παλι με συνχυσατε θυμηθηκα το ΚΤ266 το σπιτακι του...:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

με συγχωρεις αλλα διαφωνω!!!οχι και rma τα εποχ!!! τοτε για την abit τι να πουμε???

η 8rda+ ηταν σκυλι!!!μονο αυτη ξερει τι ειχε τραβιξει!!! τι voltages τρελα τι αποτομα fsb!! δεν επαθε ουτε bios corruption ουτε τιποτε!!!! το ιδιο και η 8rda3+ v2.1 oλα τα εχει αντεξει!!!

πιστευω οτι εχουν πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης!!!! :D

αντε να δουμε μπας και τις κανω vmod και γλυτωσω τα λεφτα αγορας dfi ( την φοβαμαι κιωλλας με ολα αυτα που εχω ακουσει!!!!)

παντα φιλικα :jump:

Μια epox είχα πάρει.... την 8rda+ 1.1.... και δεν είχα κανένα πρόβλημα κοινώς σκυλί, το μόνο μειονέκτημα ήταν που δεν έπαιζε με corsair αλλά βγήκε μετά bios. Κατα τα άλλα 200fsb πήγαινε και με 3d. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.