Jump to content

Η ανωμαλια της DFI συνεχιζεται

icy20

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Suedehead

σε πολυ μικροτερα FSB ειχα αντιμετοπισει κατι αντιστοιχο καποτε με ενα Asus CUSL2, βγηκε BIOS και λυθηκε...

Xm xm αλλο asus αλλο dfi.Χωρις να θελω να πω κατι για την εταιρεια καλα και αγια τα mobo της αλλα ειναι λιγο μουφα η μου φαινετε εμενα?

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 20:23]

Δεν σχολιαζω για τα εποξ.Ειναι καλα αλλα για λιγο μετα ερχετε το RMA.....Παλι με συνχυσατε θυμηθηκα το ΚΤ266 το σπιτακι του...:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Kαι τα ΑΒΙΤ δεν πανε πισω σ'αυτο τον τομεα(i want my zenith back:( )

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 20:42]

Kαι τα ΑΒΙΤ δεν πανε πισω σ'αυτο τον τομεα

Συμφωνω...προσφατα ειχα και εγω μια ατυχια με το abit...αλλα rma και καινουριο στο κουτι του κομπλε!!

Δεν ξερω ρε σεις αλλα εμενα το dfi παει μια χαρα μεχρι 235χ11 αλλα εχω πεσει σε κλειδωμενο barton και εχω φαει πακετο......με τον 2400+ χτυπαγε 250 σταθεροτατα...δεν ξερω τι να κανω με τον γ@@μημενο!!!:eek:

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Δεν σχολιαζω για τα εποξ.Ειναι καλα αλλα για λιγο μετα ερχετε το RMA.....Παλι με συνχυσατε θυμηθηκα το ΚΤ266 το σπιτακι του...:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Ε, ασ μην υπερβαλλουμε....επετρεψε μου να εχω εντελως διαφορετικη αποψη επ αυτου και οχι θεωρητικη......

;)

Έγώ πιστεύω οτι τα μόνα εποξ για amd ηταν με Via chipset. που αξιζαν.Ακομα εχω ενα 8K3A+ και δουλευει σαν σκυλί.Τα εποξ με nfforce2 και ιδιως τα πρωτα ηταν αστα να πανε.

εγώ θα διαφωνήσω... το 8rda+ 1.1 από τα πρώτα μάλιστα ήταν σκυλί και ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα κάπου 230fsb με 1,8vdd στο Pc ενός φίλου... σταθερή, τραβάει oc, απροβλημάτιστη και κυρίως ταχύτατη...

και στον αδερφό μου έβαλα την 8rda+ 2.1 που και αυτή ως τώρα δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα...

Αρχική απάντηση από unstoppable

(i want my zenith back:( )

Και NF7-S και Lanparty-B περασανε απο τα χερια μου, τελικα η σταθερη αξια παραμενει η Zenith... Μπορει να μην παει 260 (ακομα...) αλλα ειναι εκει που ειναι σταθερη σα γρανιτης...

Ουτε ενα reboot, ουτε ενα κολλημα, ουτε ενα προβλημα με το BIOS και απο εξοπλισμο μαμει (Να ειχε και καναν 3114...)

post-129-1416070772,9097_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 08:46]

Και NF7-S και Lanparty-B περασανε απο τα χερια μου, τελικα η σταθερη αξια παραμενει η Zenith... Μπορει να μην παει 260 (ακομα...) αλλα ειναι εκει που ειναι σταθερη σα γρανιτης...

Ουτε ενα reboot, ουτε ενα κολλημα, ουτε ενα προβλημα με το BIOS και απο εξοπλισμο μαμει (Να ειχε και καναν 3114...)

To κακο ειναι οτι δεν ηξερα πως γινεται το Vmod τοτε αλλιως ακομα θα την ειχα γαμωτο:'(

Και μένα πέρασαν απ' τα χέρια μου οι ίδιες μητρικές με του Chosen και προτιμώ πάλι τη Zenith Ultra...δεν έχω δεί μπλέ οθόνη ακόμα ούτε πρόβλημα με το bios, όπως στη προηγούμενη γενιά, πλήρης επιλογών υπερχρονισμού και τάσης...(άν είχε και καλύτερο ενεργειακό κύκλωμα θα ήταν κορυφαία κατα τη ταπεινή μου γνώμη...

Μια ερώτηση...

Πόσο voltage μπορώ να δώσω στο chipset, αν ψύχεται με ένα ψυκτράκι titan;;

(και μια ερώτηση προς τους κατόχους...κατα τη γνώμη σας το μαμίσιο ψυκτράκι προσφέρει καλή ψύξη ή όχι;; )

Τώρα είμαι ~1.85...2.0 πάει ή να το αποφύγω;;

Αρχική απάντηση από Stratos

Ε, ασ μην υπερβαλλουμε....επετρεψε μου να εχω εντελως διαφορετικη αποψη επ αυτου και οχι θεωρητικη......

;)

Να το θεσω λιγο διαφορετικα στρατο και στα αλλα παιδια.Καποτε 3 ατομα αποφασιζουν να δωσουν τις Asus Α7Μ266 και να παρουν Epox με ΚΤ266Α. Ηρθαν οι μητρικες η μια ψοφισε μεσα σε 1 ωρα η αλλη σε 3 μερες και η αλλη σε 5 μερες........Ακολουθησαν παρα μα παρα πολλα ρμα μπας και κατσει καμια καλη εποξ.Στις 20 και βλαε μητρικες τελικα 1 ηταν καλη .Μετα απο αυτο δεν τολμαω να παρω εποξ .Τωρα το τι κανει με τα ΝΦ2 και τα 875 δεν ξερω μακαρι να τα πηγαινει καλα μακαρι.Απλα επειδη ειχα και εγω κατιδιαν εμπειρια και μαζι μου ακομα 2 καλοι φιλοι μαλιστα οι ενας εκανε το λαθος και πηρε και το ΝΦ2 αργοτερα και κολησε...Σορρυ εαν τα εχω παρει λιγο αλλα εστειλα 17 μητρικες πισω και μαλιστα ο αμοιρος στο τελος δεν εκανα και τιποτα ενα απλο boot.....οταν μετα την αλλαξα και πηγα σε ΚΤ333 της ασους ακομα κοιτουσα μεσα στο κουτι να βρω την LCD και να παρακαλω να ξεκολησει απο το FF........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.