odisseous Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 Γεια σας παιδιάΚαινουριος στο φορουμ . Συγχαρητήρια για τη καλή δουλειάΛοιπόν έχω το εξής θέμαΑγόρασα ένα destop από δεύτερο χέρι. Ο τύπος έχει κανει partition το σκληρό του σε τρία μέρη c d e από 40 g o καθένας. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο c εχει γεμίσει πλέον με προγράμματα. Εγώ όμως θέλω να εγκαταστίσω και άλλα προγράμματα . Αυτό δεν μπορώ να το κάνω στον d και στον e. ΣΩΣΤΑ????????????? Διάβασα ότι μόνο ο c μπορεί να τρέξει προγράμματα.....................Τι μου προτείνετε να κάνω? Μπορώ να κάνω και τον d να λειτουργεί σαν και τον c . Γενικά δεν θέλω να κάνω επανένωση τους σκληρούς δίσκους σε ένα γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο να έχεις τον σκληρό χωρισμένο σε partitionsΕυχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 8, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 Μπορείς να εγκαταστήσεις προγράμματα όπου θέλεις, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός στον οποίο αναφέρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούλιος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Αναδιοργάνωσε τον χώρο σου σε αυτό που χρειάζεσαι.Για παράδειγμα εγώ θα σου πρότεινα να έχεις 2 partitions στον σκληρό σου.Ανάλογα τώρα το μέγεθος του δίσκου, εγώ θα δημιουργούσα 1 partition για τα Windows και 1 partition για τα δεδομένα μου.Στην δική σου περίπτωση, θα έκανα merge το c & d με συνολική χωριτικότητα τα 60Gb και το e θα το άφηνα ώς το 2ο partition (60Gb).Εννοείτε πως πριν το merge θα πρέπει τα partitions d & e να είναι άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 ... Ο τύπος έχει κανει partition το σκληρό του σε τρία μέρη c d e από 40 g o καθένας. .. θα έκανα merge το c & d με συνολική χωριτικότητα τα 60Gb και το e θα το άφηνα ώς το 2ο partition (60Gb).Δεν είναι ένα απλό merge (c+d = 40+40 = 80, e=40). Θα πρέπει το ένα να μοιραστεί στα άλλα 2 για 60GB έκαστο. Με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα (σαν το partition magic π.χ.) και (τουλάχιστον) το partition που θα μοιραστεί να είναι άδειο εντελώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.