Jump to content

με partions στο σκληρό

odisseous

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά

Καινουριος στο φορουμ . Συγχαρητήρια για τη καλή δουλειά

Λοιπόν έχω το εξής θέμα

Αγόρασα ένα destop από δεύτερο χέρι. Ο τύπος έχει κανει partition το σκληρό του σε τρία μέρη c d e από 40 g o καθένας. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο c εχει γεμίσει πλέον με προγράμματα. Εγώ όμως θέλω να εγκαταστίσω και άλλα προγράμματα . Αυτό δεν μπορώ να το κάνω στον d και στον e. ΣΩΣΤΑ????????????? Διάβασα ότι μόνο ο c μπορεί να τρέξει προγράμματα.....................

Τι μου προτείνετε να κάνω? Μπορώ να κάνω και τον d να λειτουργεί σαν και τον c . Γενικά δεν θέλω να κάνω επανένωση τους σκληρούς δίσκους σε ένα γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο να έχεις τον σκληρό χωρισμένο σε partitions

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Αναδιοργάνωσε τον χώρο σου σε αυτό που χρειάζεσαι.

Για παράδειγμα εγώ θα σου πρότεινα να έχεις 2 partitions στον σκληρό σου.

Ανάλογα τώρα το μέγεθος του δίσκου, εγώ θα δημιουργούσα 1 partition για τα Windows και 1 partition για τα δεδομένα μου.

Στην δική σου περίπτωση, θα έκανα merge το c & d με συνολική χωριτικότητα τα 60Gb και το e θα το άφηνα ώς το 2ο partition (60Gb).

Εννοείτε πως πριν το merge θα πρέπει τα partitions d & e να είναι άδεια.

... Ο τύπος έχει κανει partition το σκληρό του σε τρία μέρη c d e από 40 g o καθένας. ..
θα έκανα merge το c & d με συνολική χωριτικότητα τα 60Gb και το e θα το άφηνα ώς το 2ο partition (60Gb).

Δεν είναι ένα απλό merge (c+d = 40+40 = 80, e=40). Θα πρέπει το ένα να μοιραστεί στα άλλα 2 για 60GB έκαστο. Με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα (σαν το partition magic π.χ.) και (τουλάχιστον) το partition που θα μοιραστεί να είναι άδειο εντελώς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.