wadebill Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2010 πριν τα windows κανουν load το pc κολλαει σε μια μαυρη οθονη και δεν προχωραει.Oταν παταω ctrl+alt+delete κανει restart και κολλαει στο ιδιο σημειο.Παρακαλω βοηθεια.Προσπαθησα να μπω σε safe mode αλλα οταν παταω το F8 μου δειχνει να διαλεξω boot devices και οχι στα options που ειναι το safe modehttp://social.answers.microsoft.com/...f-5d11e9927089 Το προβλημα ειναι ακριβως το ιδιο,μονο που εγω μπορω να μπω κανονικα στα bios και επιπλέων το pc κολλησε ξαφνικα
dimitris_s Ιούλιος 8, 2010 #2 Ιούλιος 8, 2010 Βασικότατο: Τι Windows έχεις;Εάν πατάς F8 και σου βγάζει να διαλέξεις boot device, σημαίνει ότι πατάς το F8 πολυ νωρίς (κατά τη διάρκεια του POST) και σου ανοίγει το boot menu της μητρικής. Πρέπει να πατήσεις το F8 αμέσως μετά το POST. (λίγο αργότερα δηλαδή).
wadebill Ιούλιος 8, 2010 Author #3 Ιούλιος 8, 2010 Βασικότατο: Τι Windows έχεις;Εάν πατάς F8 και σου βγάζει να διαλέξεις boot device, σημαίνει ότι πατάς το F8 πολυ νωρίς (κατά τη διάρκεια του POST) και σου ανοίγει το boot menu της μητρικής. Πρέπει να πατήσεις το F8 αμέσως μετά το POST. (λίγο αργότερα δηλαδή).Εχω τα Vista.Αν το πατησω αργοτερα δεν κανει τιποτα και με οδηγει παλι στην μαυρη οθονη.
dimitris_s Ιούλιος 9, 2010 #4 Ιούλιος 9, 2010 Έχεις DVD των Windows; (όχι το Recovery Disk, αλλά αυτό της Microsoft. Το οποίο βέβαια δεν θα το έχεις, εάν τα Windows ήταν προεγκατεστημένα στον υπολογιστή).
wadebill Ιούλιος 9, 2010 Author #5 Ιούλιος 9, 2010 Έχεις DVD των Windows; (όχι το Recovery Disk, αλλά αυτό της Microsoft. Το οποίο βέβαια δεν θα το έχεις, εάν τα Windows ήταν προεγκατεστημένα στον υπολογιστή).ναι εχω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.