Jump to content

Καταστροφη rampageIII extreame λιγον ημερων

MADFORWARGR

Recommended Posts

Γεια σας.Τελικα ειναι σωστο το οτι αν θελεις να γινει σωστη δουλεια καντο μονοοοοος.Μετα απο μεγαλες θερμοκρασιες 86 90 βαθμους σε full load με την corsair H 50 με cpu i7 930 @stock σε κουτι xaf 932 me bobo rampage III extreame με 3way sli gtx480 και μετα απο δικες σας συστασης οτι κατι δεν μου εκανε σωστα το servis γνωστου καταστηματος (τα εχω παρει ολα απο εκει) πηγα πισω το PC παραπανω απο 2 φορες (την μια μου ξανατοποθετησαν την Η50 ΠΑΛΙ υψηλες θερμοκρασιες ειχα) τη δευτερη φορα μου εβαλαν μια αεροψυκτρα που ειχα με 6 heat pipes ειταν παλι υψηλες λιγο καλυτερες απο την Η50.ΑΛΛΑΑΑΑ η mobo μια boutarize μια οχι η καρτα ηχου(on board) καπουτ.Πηγα πισω το pc για ελενχο με αποτελεσμα να εχω μια απαντηση(ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΗΤΡΙΚΗ)??????:mad: Ευτηχως ηταν καινουργια και η rampageIII εγινε gigabyte ud9(με μια διαφορα στην τιμη 150 ευρω)βλεπε φοτο που ομως δεν χωραει στο case haf 932 kai ετσι κανω μια αναβαθμιση απρογραματιστη με το αναλογο case: coolermaster haf X (θα το εχω σε ενα μηνα περιπου) τον αναλογο cpu: i7 980 X:D τις 3 καρτες μου γραφικων gtx480 ισως παρω ακομα μια για να συμπληρωση το καρε:mobile: psu :1500 watt (δεν το εχω ακομα) τους δυο ssd: by intel των 160 gb ο καθενας se raid 0. Ενα wd velociraptor.Ram 6 gb corsair tr3x6g1600c8 G.cpu cooler:noctua D14.Ενα fan controller 8 fan.To haf 932 κουτι μου το μονταρισα μονος με μια μητρικη την πιο φθηνη που βρηκα με τον cpu: i7 930 . cpu cooler:corsair H 50 με παστα τις noctua (με την μεθοδο τις σταγονας στο κεντρο γαντι και δακτυλο)βλεπε φοτο.max temp full load 65 βαθμους απο 86 και 90 που ειχα!!!!!με το prime95 να τρεχει 4 ωρες.Μια καρτα γραφικων gt 240 ενα σκληρο δισκο wd 500 gb την μιση μου ram 6 gb corsair εχω (12 gb)kai to psu μου τον 1200 watt.Και δουλευη μια χαρα εδω και μια βδομαδα.Θα επανερθω με την full συνθεση του κυριου pc moυ οταν θα ειναι ετοιμο.

post-15593-1416074525,1167_thumb.jpg

post-15593-1416074527,4971_thumb.jpg

post-15593-1416074527,5321_thumb.jpg

post-15593-1416074527,604_thumb.jpg

post-15593-1416074527,6205_thumb.jpg

ρε γμτ να σου κάνανε και 2η φορά λάθος τοποθέτηση στην H50 δεν μου φαίνεται λογικό εκτός αν οι τύποι είναι ανίδεοι περί του θέματος!

Εκτός αν ο 930 δεν "πατάει" καλά, αλήθεια κοιτάξανε καθόλου τον επεξεργαστή μήπως έχει "στραβώσει" που λέει κι ο φίλος vasi?

H GB φαίνεται ντούκι!!! με γειες!!

Μετα απο προσεκτικο ελενχο απο εμενα ειδα οτι το ενα απο τα 4 πλαστικα (που βιδονουν επανω οι 4 μακριες βιδες) στην Η 50 ειταν για AMD και τα 3 ειταν σωστα για 1366.Μαλον αυτο εφταιγε και καθοταν στραβα στον CPU.

αν στο 932 ανεβασεις το psu πανω μπορεις να χρησιμοποιησεις ολες τις pcix.....τεσπα ετσι και αλλιως το hafx ειναι πολυ καλη επιλογη.....καλοριζικο ολο το νεο hw......!

ανεβαινει ευκολα ο 980Χ αλλα με συνδιασμο με καλες μνημες,οσο τον ειχα τουλαχιστον με απλες μνημες δεν ηταν σταθερο το pc μου οταν πηρα corsair dom GT τοτε ειχα δει φως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.