Monarch Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 εχω το Αcer Aspire 5738G το οποιο το πηρα απο τα χριστουγεννα!!τωρα με τα 7 ξερω οτι η μπαταρια εξαντλειται!!αλλα μου ζητα την αντικατεστηση της,γιατι??πρεπει να την αντικαταστησω η να περιμενω το SP1?καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monarch Ιούλιος 10, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 κανεις ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 η σωστή λειτουργία της μπαταρίας δεν έχει να κάνει με τα windows.αν η μπαταρία δε φορτίζει σωστά ή εξαντλείται απότομα τότε επικοινωνείς με την Alman Hellas και ζητάς αντικατάσταση μπαταρίας.Να υποθέσω οτι έκανες σωστή χρήση της μπαταρίας από τα Χριστούγεννα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Μήπως τρέχεις το nod 32 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monarch Ιούλιος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 οχι το norton 360 τρεχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 η σωστή λειτουργία της μπαταρίας δεν έχει να κάνει με τα windows.αν η μπαταρία δε φορτίζει σωστά ή εξαντλείται απότομα τότε επικοινωνείς με την Alman Hellas και ζητάς αντικατάσταση μπαταρίας.Να υποθέσω οτι έκανες σωστή χρήση της μπαταρίας από τα Χριστούγεννα?το εχω δει και εγω αυτο που λεει το παιδι σε αλλο laptop.εκει περα που λενε τα windows ποσα τις εκατο εχει ακομα,λέει με θαυμαστικο να γινει αλλαγη της μπαταριας γιατι δεν λειτουργει σωστα.Σε εκεινο το laptop βαλαμε αλλη μπαταρια και ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Σε ένα Αcer Aspire ποιο μεγάλο μοντέλο από το δικό σου πέρασα τα 7 και με το antivirus έτρωγε την μπαταρία. Φαίνεται το ζόριζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monarch Ιούλιος 11, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2010 αλλα εχω διαβασει οτι τα windows 7 δημιουργουν προβληματα στην μπαταρια! η σωστη της χρηση ποια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 11, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2010 προβλημα των windows 7 ειναι χωρις προφανη λυση.σε καποιους διορθωθηκε με επανεγκατασταση λειτουργικου, αλλα στους περισσοτερους το προβλημα παραμενει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.