ikskarda Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 Καλησπερα παιδια . μιας και τελειωσανε οι εξεταστικες και τα σχετικα ηρθε η ωρα αγορας νεου συστηματος (αν οχι τωρα μεχρι το Σεπτεμβρη σιγουρα) και θελω την βοηθεια σας.Σκεφτομαι να στησω ενα συστημα με GA-890GPA-UD3H + AMD 1055T και θελω την βοηθεια σας για επιλογη DDR3 RAM στα 1600Mhz. 1)εχω ψαξει λεπτομερως ολη την λιστα με 1600αρες μνημες που εχει το plaisio και το eshop στο site της καθε εταιρεια και εκτος απο τις AMD Black Edition σχεδον ολες ειναι σχεδιασμενες για Intel (P55 και i5). Παιζει κανενα ιδιαιτερο λογο αυτο ? υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας και δυσλειτουργιας ?2)Απο την αλλη οι AMD Black Edition γραφουν για λειτουργεια AOD σε chipset 790GX/FX , και δε βρισκω πουθενα αναφορα για το 890. Εχω διαβασει οτι ειναι "ζορικες" μνημες με ψιλοπροβληματα .3)ψαχνω σαν αυτες τις μνημες -->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555387 αλλα δε μπορω να τις βρω πουθενα στην Ελλαδα , που να λενε οτι κανουν για AMDΟποτε θελω να μου προτεινεται μνημες 2x2gb στα 1600Mhz σε φυσιολογικες τιμες (εχουν ανεβασει τρελα οι τιμες στις RAM), συμβατες με την μητρικη της Gigabyte και τον X6.PS:θα κανω καποια στιγμη ελα ελαφρυ o.c στον cpu (μεσω bios οχι μεσω AOD) οποτε να δεχονται και ενα ικανοποιητικο overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikskarda Ιούλιος 9, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 σχεδον 80+ εμφανισεις στο μηνυμα και ουτε ενας δεν ξερω να μου προτεινει ενα συμβατο σετακι RAM για AM3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 9, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 και τωρα 110.. δεν παει καπου το μυαλο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikskarda Ιούλιος 9, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 οχι φιλε δε παει καπου το μυαλο μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 9, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Δες εδώ http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-890gpa-ud3h_10.htmlΣτα revision 2.0 και 2.1 έχει λίστα με υποστηριζόμενες μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikskarda Ιούλιος 9, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 τις εχω ψαξει ολες απο την λιστα των 1600 , αλλα καμια δε εχω βρει σε ελληνικο μαγαζι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 9, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Οι kingston πάντως δουλεύουν κατά 99,9% με τις gigabyte μια χαρά.Οι ocz είναι δίκοπο μαχαίρι, σίγουρα πράγματα. Διαφορετικά πάρε σε 1333 ή παρήγγειλε από εξωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikskarda Ιούλιος 9, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 μαλιστα , ευχαριστω πολυ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.