thespesios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 γεια σας....στο συστημα της υπογραφης μετα απο διακοπη ρευματος απο τα 4.05ghz η συχνοτητα του cpu επεσε σε 2.4 ghz.....εθεσα το bios στο default τπτ ξανα 2.4...εκανα οc στα 3.5 τπτ.....επιμενει στα 2.4......οταν αλλαζω multi τοτε μονο αλλαζει η συχνοτητα....το fsb τιποτα.....δοκιμασα να ανεβασω την fsb voltage τα γνωστα........μενει στα 266 και κολαει εκει........εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?......υποψιαζομαι μητρικη αλλα θελω να ακουσω και τις δικες σας γνωμες.....γμτ τωρα δεν λεει να παρω 775 mobo.....(επισης εκανα και bios update χωρις αποτελεσμα)
jiohkor3 Ιούλιος 7, 2010 #2 Ιούλιος 7, 2010 Δεν έχω προσωπική εμπειρία, το μόνο που έχω να πώ είναι ότι σε φίλο που μετά από διακοπή μια μπούταρε μια όχι , δε μπορούσε να κλοκάρει είχε bsod κτλπ χρειάστηκε να κάνει φορμάτ και μετά όλα λειτούργησαν κανονικά. Δεν είχε δοκιμάσει recovery γιατί δεν το είχε σκεφτεί έγκαιρα. Αυτό μόνο είχα να πω. Καλή τύχη με το πρόβλημα σου
GoMaR Ιούλιος 7, 2010 #3 Ιούλιος 7, 2010 το αν μπουταρει η μητρικη με το φορματ δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση
thespesios Ιούλιος 7, 2010 Author #4 Ιούλιος 7, 2010 thanks για την απαντηση...μου φαινεται πολυ περιεργο να λυθει με φορματ ομως θα το κανω σν εσχατη λυση....!
jiohkor3 Ιούλιος 7, 2010 #5 Ιούλιος 7, 2010 το αν μπουταρει η μητρικη με το φορματ δεν εχει καμμια μα καμμια σχεσηΑν κρασάρουν windows έχει
GoMaR Ιούλιος 7, 2010 #6 Ιούλιος 7, 2010 και ξαναλεω.αν δεν μπουταρει η μητρικη απο λαθος τιμες στο bios η δε πιανει το fsb η τα ρευματα κλπ...το φορματ δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο.αν βγαζει bsods στα windows μεσα τοτε μπορει με φορματ να φτιαχτει γιατι μπορει να εχουν χτυπηθει τα windows απο αστοχια της μητρικης (διακοπη ρευματος δλδ)αλλα για το αν μπουταρει , καμμια σχεση
pcfreak111 Ιούλιος 7, 2010 #7 Ιούλιος 7, 2010 Μήπως αν έβγαζες την μπαταρία της μητρικής γινόταν κάτι(λέω μήπως);
jiohkor3 Ιούλιος 7, 2010 #8 Ιούλιος 7, 2010 και ξαναλεω.αν δεν μπουταρει η μητρικη απο λαθος τιμες στο bios η δε πιανει το fsb η τα ρευματα κλπ...το φορματ δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο.αν βγαζει bsods στα windows μεσα τοτε μπορει με φορματ να φτιαχτει γιατι μπορει να εχουν χτυπηθει τα windows απο αστοχια της μητρικης (διακοπη ρευματος δλδ)αλλα για το αν μπουταρει , καμμια σχεσηΤώρα τα λες καλά. Αν δεις το ποστ δεν ήμουν τόσο ειδικός όσο γενικός.:banging:
redbighunter Ιούλιος 7, 2010 #9 Ιούλιος 7, 2010 το ειχα παθει κι εγω αυτο με το να μην κλοκαρει μητρικη οτι τιμη και να της δινω στο bios! τελικα μετα απο 1 μηνα παρεδωσε πνευμα!
thespesios Ιούλιος 7, 2010 Author #10 Ιούλιος 7, 2010 guys το εφτιαξα με αφαιρεση της μπαταριας για 2η φορα(την πρωτη φορα το προβλημα παραμεινε).....σας ευχαριστω ολους.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.