Jump to content

fsb prob......!

thespesios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας....στο συστημα της υπογραφης μετα απο διακοπη ρευματος απο τα 4.05ghz η συχνοτητα του cpu επεσε σε 2.4 ghz.....εθεσα το bios στο default τπτ ξανα 2.4...εκανα οc στα 3.5 τπτ.....επιμενει στα 2.4......οταν αλλαζω multi τοτε μονο αλλαζει η συχνοτητα....το fsb τιποτα.....δοκιμασα να ανεβασω την fsb voltage τα γνωστα........μενει στα 266 και κολαει εκει........εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει?......υποψιαζομαι μητρικη αλλα θελω να ακουσω και τις δικες σας γνωμες.....γμτ τωρα δεν λεει να παρω 775 mobo.....(επισης εκανα και bios update χωρις αποτελεσμα)

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, το μόνο που έχω να πώ είναι ότι σε φίλο που μετά από διακοπή μια μπούταρε μια όχι

, δε μπορούσε να κλοκάρει είχε bsod κτλπ χρειάστηκε να κάνει φορμάτ και μετά όλα λειτούργησαν κανονικά.

Δεν είχε δοκιμάσει recovery γιατί δεν το είχε σκεφτεί έγκαιρα. Αυτό μόνο είχα να πω. Καλή τύχη με το πρόβλημα σου:coax:

το αν μπουταρει η μητρικη με το φορματ δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση

thanks για την απαντηση...μου φαινεται πολυ περιεργο να λυθει με φορματ ομως θα το κανω σν εσχατη λυση....!

το αν μπουταρει η μητρικη με το φορματ δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση

Αν κρασάρουν windows έχει

και ξαναλεω.

αν δεν μπουταρει η μητρικη απο λαθος τιμες στο bios η δε πιανει το fsb η τα ρευματα κλπ...το φορματ δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο.

αν βγαζει bsods στα windows μεσα τοτε μπορει με φορματ να φτιαχτει γιατι μπορει να εχουν χτυπηθει τα windows απο αστοχια της μητρικης (διακοπη ρευματος δλδ)

αλλα για το αν μπουταρει , καμμια σχεση

και ξαναλεω.

αν δεν μπουταρει η μητρικη απο λαθος τιμες στο bios η δε πιανει το fsb η τα ρευματα κλπ...το φορματ δεν παιζει κανενα μα κανενα ρολο.

αν βγαζει bsods στα windows μεσα τοτε μπορει με φορματ να φτιαχτει γιατι μπορει να εχουν χτυπηθει τα windows απο αστοχια της μητρικης (διακοπη ρευματος δλδ)

αλλα για το αν μπουταρει , καμμια σχεση

Τώρα τα λες καλά. Αν δεις το ποστ δεν ήμουν τόσο ειδικός όσο γενικός.:banging:

το ειχα παθει κι εγω αυτο με το να μην κλοκαρει μητρικη οτι τιμη και να της δινω στο bios! τελικα μετα απο 1 μηνα παρεδωσε πνευμα!

guys το εφτιαξα με αφαιρεση της μπαταριας για 2η φορα(την πρωτη φορα το προβλημα παραμεινε).....σας ευχαριστω ολους.......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.