karios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2010 Γεια και χαρά παίδες, απλά να σας ενημερώσω ότι ξεκινήσαμε με τον Ηλία ένα νέο webcomic με θέμα τα αγαπημένα μας gadgets. Μόλις αρχίσαμε οπότε μην είστε πολύ σκληροί μαζί μας, θα γίνουμε καλύτεροι με τον καιρό Δείτε το εδώ: www.iphonelands.com :jump1::happy2:
Jerry007 Ιούλιος 12, 2010 #2 Ιούλιος 12, 2010 Όμορφα τα κόμιξ αλλά πρέπει να δουλέψετε λίγο τους διαλόγους Να γίνουν λίγο πιο geeky εφόσον το κοινό που στοχεύετε είναι σπασίκλες που θα διαβάσουν κόμιξ για gadget* Και γενικά να γίνει προσθήκη λίγο ειρωνείας και να είναι λίγο πιο καμμένα *Για να μην παρεξηγηθώ δεν το λέω κακοπροαίρετα αυτό, ούτε θέλω να προσβάλω κανέναν (και εγώ διαβάζω τέτοια ) Προσωπικά αυτοί εδώ μου αρέσουν πολύ http://www.explosm.net/comics/
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #4 Ιούλιος 18, 2010 Γιατί αγγλικά ρε παιδιά;Γιατι αγγλικα=μεγαλυτερο κοινο.Γιατι οχι και στις δυο γλωσσες βασικα.
astrolabos Ιούλιος 18, 2010 #5 Ιούλιος 18, 2010 Έχουμε έλλειψη από ελληνικά webcomics. Αγγλικά υπάρχουν πολλά. Ελληνικά ελάχιστα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.