Jump to content

Τροφοδοτικό μέχρι 60Ε

Angel!!!!

Recommended Posts

το heroichi παρε..

+1: Πολλοί λένε διάφορα για τα heroichi, εγώ ξέρω ότι έχω περάσει 3 τέτοια σε δικά μου pc, και κανένα δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα (5 χρόνια τώρα, ως το νεώτερο που είναι 2 χρονών όπου να ναι).

Δεν μας λες βέβαια τι σύστημα έχεις, αλλά πιστεύω ότι θα φτάνει για να το καλύψει έτσι δεν είναι?

Αν δεν είσαι σίγουρος, πες μας καλού κακού. :)

Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και αυτα τα 2..βεβαια μπορεις να μας πεις κατα μεσο ορο ποσα watt τροφοδοτικο θελεις...και ισως τι μητρικη και επεξεργαστη εχεις..

Below:

1)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-Smart-Power-PSU-550W-GPS-550A-GPS-550A.htm

2)http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-EPS-Series-600W-PR600EPS-%CE%92-PSU-PR600EPS.htm

themrlatake=εγγύηση στα psu. πολλοί λένε διάφορα. αλλά εγώ ξέρω έχοντας δουλέψει

thermaltake toughpower 650w

thermaltake toughpower 850w

thermaltake toughpower 1000w

thermaltake toughpower 1500w

ότι είναι κορυφή με όλοι την σημασία.

:cool:

μονο η toughpower σειρα αξιζει...χωρις να ειναι κορυφη.

(δεν ειναι και στις ασχημες..μια χαρα ειναι...αλλα κορυφη δεν το λες με την καμμια)

μονο η toughpower σειρα αξιζει...χωρις να ειναι κορυφη.

(δεν ειναι και στις ασχημες..μια χαρα ειναι...αλλα κορυφη δεν το λες με την καμμια)

87% eff 1500w= κορυφή για μένα. ενώ το corsair hx 1000w είναι κορυφή για παράδειγμα? το έβαλα στο pc του αδερφού μου. πολλά λεφτά για το τίποτα. ανάμικτα συναισθήματα πήρα. ακόμα πιο παλιά είχα ένα SilverStone Decathlon 1000w κάηκε και έτσι πήρα το tt 1500w. και ακόμα πιο παλιά ένα corsair 620w κάηκε. επίσης ακόμα ένα heroichi windmill 420w pro (απίστευτο psu) του έχω κάνει τα απίστευτα και δεν νιώθει.

toughpower-xt-qfan-evo η καλύτερες σειρές της tt. :crazy_pilot:

themrlatake=εγγύηση στα psu. πολλοί λένε διάφορα. αλλά εγώ ξέρω έχοντας δουλέψει

thermaltake toughpower 650w

thermaltake toughpower 850w

thermaltake toughpower 1000w

thermaltake toughpower 1500w

ότι είναι κορυφή με όλοι την σημασία.

:cool:

Και ποιο απο αυτά έχει 60€?

Τα Τt των 60 € είναι για τα μπάζα μακριά

Και εγώ τα $ μου θα τα έδινα για το Hec :cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.