Jump to content

κατοχύρωση ιδέας

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

κατοχύρωση ιδέας

με απασχολή μια ιδέα εδώ και 6 μήνες που έχω, πως θα την κατοχυρώσω, η ιδέα μου αφορά τις 3D τηλεοράσεις (3D χωρίς γυαλιά πιο συγκεκριμένα) παραπάνω δεν μπορώ να πω !

ξέρετε κανέναν τρόπο :hmm:

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κατοχύρωση πατέντας δεν λέγεται;

Ιδέες έχω κι εγώ, το θέμα είναι να την δημιουργήσεις και να την κατοχυρώσεις σε κάποιο φορέα.

Κατοχύρωση πατέντας δεν λέγεται;

Ιδέες έχω κι εγώ, το θέμα είναι να την δημιουργήσεις και να την κατοχυρώσεις σε κάποιο φορέα.

δεν ήμουν σίγουρος για το πως λέγεται :to_pick_ones_nose:

η υλοποίηση υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου, λόγο οικονομικών δεν μπορώ να την κάνω, γιατί i need oled panels που είναι πολύ ακριβές

για πες περισσότερα....:p :P

πάντως πρέπει να αποταθείς στο αντίστοιχο επιμελητήριο...αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ή τεσπα λειτουργεί με το ίδιο σύστημα όπως στο εξωτερικό που είναι αρκετά εύκολο να πατεντάρεις την ιδέα σου και να έχεις μόνος τα δικαιώματα χρήσης...

για πες περισσότερα....:p :P

πάντως πρέπει να αποταθείς στο αντίστοιχο επιμελητήριο...αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ή τεσπα λειτουργεί με το ίδιο σύστημα όπως στο εξωτερικό που είναι αρκετά εύκολο να πατεντάρεις την ιδέα σου και να έχεις μόνος τα δικαιώματα χρήσης...

για πες περισσότερα

αν ειναι κατι απλο που μπορει να μπει σε φακελο

απλος το κανεις και το ταχυδρομεις στον εαυτο σου

εχοντας κλειστο τον φακελο με την σφραγιδα του

ταχυδρομειου και ημερομηνια μπορεις να αποδειξεις

οτι το εκανες πρωτος.

αν ειναι κατι πιο περιπλοκο ρωτα εναν δικιγορο

η περιμενε μηπως γνωριζει ο τσακωνας, δει το θεμα και σου απαντησει

κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας νομίζω ειναι άλλος όρος

Συγκεκριμένα Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας

Ρώτα πληροφορίες στο υπουργείο εμπορίου (ή όπως αλλιώς το λένε τώρα) πώς να κατοχυρώσεις την πατέντα σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.