ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2010 κατοχύρωση ιδέας με απασχολή μια ιδέα εδώ και 6 μήνες που έχω, πως θα την κατοχυρώσω, η ιδέα μου αφορά τις 3D τηλεοράσεις (3D χωρίς γυαλιά πιο συγκεκριμένα) παραπάνω δεν μπορώ να πω ! ξέρετε κανέναν τρόπο ευχαριστώ εκ των προτέρων
jpavly Ιούλιος 6, 2010 #2 Ιούλιος 6, 2010 Κατοχύρωση πατέντας δεν λέγεται;Ιδέες έχω κι εγώ, το θέμα είναι να την δημιουργήσεις και να την κατοχυρώσεις σε κάποιο φορέα.
ARMAGEDDON Ιούλιος 6, 2010 Author #3 Ιούλιος 6, 2010 Κατοχύρωση πατέντας δεν λέγεται;Ιδέες έχω κι εγώ, το θέμα είναι να την δημιουργήσεις και να την κατοχυρώσεις σε κάποιο φορέα.δεν ήμουν σίγουρος για το πως λέγεται :to_pick_ones_nose:η υλοποίηση υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου, λόγο οικονομικών δεν μπορώ να την κάνω, γιατί i need oled panels που είναι πολύ ακριβές
raven_g20 Ιούλιος 6, 2010 #4 Ιούλιος 6, 2010 για πες περισσότερα.... :P πάντως πρέπει να αποταθείς στο αντίστοιχο επιμελητήριο...αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ή τεσπα λειτουργεί με το ίδιο σύστημα όπως στο εξωτερικό που είναι αρκετά εύκολο να πατεντάρεις την ιδέα σου και να έχεις μόνος τα δικαιώματα χρήσης...
ARMAGEDDON Ιούλιος 6, 2010 Author #5 Ιούλιος 6, 2010 για πες περισσότερα.... :Pπάντως πρέπει να αποταθείς στο αντίστοιχο επιμελητήριο...αν και δεν ξέρω αν υπάρχει ή τεσπα λειτουργεί με το ίδιο σύστημα όπως στο εξωτερικό που είναι αρκετά εύκολο να πατεντάρεις την ιδέα σου και να έχεις μόνος τα δικαιώματα χρήσης... για πες περισσότερα
eleozz Ιούλιος 6, 2010 #6 Ιούλιος 6, 2010 αν ειναι κατι απλο που μπορει να μπει σε φακελο απλος το κανεις και το ταχυδρομεις στον εαυτο σουεχοντας κλειστο τον φακελο με την σφραγιδα του ταχυδρομειου και ημερομηνια μπορεις να αποδειξεις οτι το εκανες πρωτος.αν ειναι κατι πιο περιπλοκο ρωτα εναν δικιγοροη περιμενε μηπως γνωριζει ο τσακωνας, δει το θεμα και σου απαντησει
raven_g20 Ιούλιος 6, 2010 #7 Ιούλιος 6, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Patent#Lawκαι επίσης ένα αρκετά απλό διάγραμμα που δείχνει την διαδικασία, για US, αλλά με δυνατότητα global filing:http://www.uspto.gov/patents/process/index.jsp
JaguarOne Ιούλιος 6, 2010 #9 Ιούλιος 6, 2010 κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας νομίζω ειναι άλλος όροςΣυγκεκριμένα Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας
trendy Ιούλιος 7, 2010 #11 Ιούλιος 7, 2010 Ρώτα πληροφορίες στο υπουργείο εμπορίου (ή όπως αλλιώς το λένε τώρα) πώς να κατοχυρώσεις την πατέντα σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.