gorg Ιούλιος 9, 2010 #21 Ιούλιος 9, 2010 Ρε παιδιά τι ασχολείστε με κάθε νέα αλυσίδα που βγαίνει και πάλι διαλαλει οτι εχει τις χαμηλότερες τιμές.Όλοι ίδιοι είναι στους ιδιους ανήκουν με άλλο ονομα.:hang2:τοσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. germanos,multirama,public,get it now,e-shop, get it never, get it afterΞέχασες και το plaisio. Για να είμαστε και δίκαιοι ...
morfeas-dsl- Ιούλιος 9, 2010 Author #24 Ιούλιος 9, 2010 Και επειδη εγω δεν το κοβω να ξανααγοραζω κατι απο getitnow απλα να πω πως εγινε επιστροφη χρηματων και μου ειπαν πως ποτε δεν ειχαν αυτο το προιον , απλα ειχαν κανει λαθος... Τουλαχιστον τα παιδια στο μαγαζι ηταν εξυπηρετικα αλλιως θα εκανα καταγγελια στο ινκα..
greekfragma Ιούλιος 10, 2010 #25 Ιούλιος 10, 2010 σκέψου πόσοι αδαείς απλά είδαν τη τιμή στο skroutz και την τιμή προσφοράς και το βούτηξαν και ούτε καταγγελία θα κάνουν αλλά θα κοκορεύονται κιόλας τη τρελή ευκαιρία τους έκατσε.
morfeas-dsl- Ιούλιος 10, 2010 Author #26 Ιούλιος 10, 2010 Και ποσοι θα πηραν το λαθος μοντεμ που πηρα εγω και θα χαιρονται κιολας !...
oxide Ιούλιος 10, 2010 #27 Ιούλιος 10, 2010 αυτα τα "λαθη" καποτε θα πρεπει να αρχισουν να τα πλρωνουν ακριβα..για να δεις για ποτε κοβονται..
Tsakonas Ιούλιος 11, 2010 #28 Ιούλιος 11, 2010 συνεχεια απο τον 2251/1994 Αρθρο 9στ Περιπτώσεις παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτά ή ισοδύναμα τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπόψη του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση "δόλωμα"), ζ) ψευδή δήλωση, ότι το προϊόν θα είναι διαθέσιμο για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα ή ότι θα διατίθεται μόνο υπό ειδικούς όρους για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να προκληθεί η λήψη άμεσης απόφασης και να στερηθεί από τους καταναλωτές η δυνατότητα ή ο χρόνος να προβούν σε τεκμηριωμένη επιλογή, ι) παρουσίαση των δικαιωμάτων που παρέχει ο νόμος στον καταναλωτή ως ειδικό χαρακτηριστικό της προσφοράς του προμηθευτή, (διαβαστε το λιγο καλυτερα αυτο,εχει ψωμι ) "Αρθρο 13α Κυρώσεις 1. Οι καταγγελίες των καταναλωτών εναντίον προμηθευτή, κατά την έννοια των επί μέρους διατάξεων του παρόντος νόμου, υποβάλλονται στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, από την οποία διαβιβάζονται στον προμηθευτή, με πρόσκληση για απάντηση, με κάθε πρόσφορο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της επίδοσης δια του ταχυδρομείου. Ο προμηθευτής υποχρεούται να απαντά, εγγράφως, επί των καταγγελιών εντός της προθεσμίας που τάσσεται από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η οποία αρχίζει από την κοινοποίηση της σχετικής πρόσκλησης. 2. Με την επιφύλαξη των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, του Αγορανομικού Κώδικα και διατάξεων άλλων ειδικών νομοθετημάτων, σε βάρος των προμηθευτών που παραβαίνουν τις διατάξεις του παρόντος νόμου επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, πρόστιμο από χίλια πεντακόσια (1.500) έως ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Σε περίπτωση που εκδοθούν σε βάρος του ίδιου προμηθευτή περισσότερες από τρεις (3) αποφάσεις επιβολής προστίμου, το ανώτατο όριο προστίμου διπλασιάζεται και ο Υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να διατάξει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας της επιχείρησης ή τμήματος της για χρονικό διάστημα από τρεις (3) μήνες έως ένα (1) έτος. 3. Σε βάρος του προμηθευτή που δεν απαντά σε καταγγελίες καταναλωτών σύμφωνα με την παράγραφο 1, ο Υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να προβεί σε: α) σύσταση για συμμόρφωση, εντός οριζόμενης προθεσμίας, με προειδοποίηση επιβολής προστίμου, β) επιβολή προστίμου από πεντακόσια (500) ευρώ έως πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ, γ) επιβολή προστίμου από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ, σε περίπτωση υποτροπής. Τα ποσά των προστίμων της παρούσας παραγράφου περιέρχονται στον Κρατικό Προϋπολογισμό.
morfeas-dsl- Ιούλιος 11, 2010 Author #29 Ιούλιος 11, 2010 με επεισες τσακωνα θα τους κανω καταγγελια. Να την κανω στο inka ή στο newinka ομως?EDIT: εκανα παντου τελικα και βλεπουμε... Δε θελω το προιον τωρα, να μαθουν να φερονται σωστα θελω..
Johnts Ιούλιος 12, 2010 #30 Ιούλιος 12, 2010 Και επειδη εγω δεν το κοβω να ξανααγοραζω κατι απο getitnow απλα να πω πως εγινε επιστροφη χρηματων και μου ειπαν πως ποτε δεν ειχαν αυτο το προιον , απλα ειχαν κανει λαθος... Τουλαχιστον τα παιδια στο μαγαζι ηταν εξυπηρετικα αλλιως θα εκανα καταγγελια στο ινκα..Νομίζω πάντως οτι δεν αξίζει να κάνεις καταγγελία, σίγουρα δίκιο έχεις και καλό είναι να μην γίνονται τέτοια λάθη, αλλά δεν ήθελαν να σε κοροιδέψουν. Ήταν ένα λάθος και απ ότι καταλαβαίνω και τα λεφτά σου επέστρεψαν, και ήταν και εξυπηρετικοί.
morfeas-dsl- Ιούλιος 12, 2010 Author #31 Ιούλιος 12, 2010 Εκανα ηδη φιλε μου Ηταν εξυπηρετικοι και το αναφερω και στο μηνυμα μου αυτο στην καταγγελια αλλα θες να σου πω τις "αγορες" μου απο εκει και πες μου αν εχω δικιο ή οχι.. virtual keyboard itech σαν προσφορα της ημερα ερχεται χαλασμενο. Παει για rma μου ξαναρχεται χαλασμενο 2 φορα. Με ενημερωνουν πως ας υπαρχει στο site μαλλον ειναι ελαττωματικη παρτιδα. Ζητω επιστροφη χρηματων οπου και παιρνω λαμπα philips living colours - προσφορα Παραγγελνω και μετα απο μερες με ενημερωνουν οτι τους τελειωσε και ηταν εικονικο το στοκ.. Ρουτερ belkin Παραλαμβανω οπως θα διαβασες λαθος προιον. Γινονται τοσα τηλεφωνα και email και μετα απο καποιες ημερες μου ξαναρχεται λαθος προιον. Αν δε γνωριζα το προιον και το κρατουσα δε θα με ειχαν κοροιδεψει? Γιατι δηλαδη να μεινει ατιμωρητο ενα καταστημα που φερεται ετσι. Το οτι επεστρεψαν τα χρηματα μου συμφωνω μπραβο τους αλλα δικαιωμα μου ηταν δε μου κανανε χαρη Επισης και μονο που σκεφτηκα οτι το καταστημα ειναι του γερμανου και θυμηθηκα τι δουλεμα ειχα φαει τοτε με τα παιχνιδια που περιμενα σα το χαζο απο τις 8 το πρωι να παραλαβω τα δικα μου (τα ειχα παραγγειλει ΠΡΙΝ βγει η προσφορα στην tv) για να μου πει ο αλλος ε ειναι ολα κρατημενα και ανοησιες μου αναψε τα λαμπακια! EDIT: οι βενζινες και μονο που εκανα τοσα χιλιομετρα τις 5 φορες που πηγα στα διαφορα καταστηματα (και που γυρισα προφανως) παιζει να ναι και πανω απο 30 ευρω. Τους τα χρωστουσα και απο χθες να μου φαιρονται ετσι? φιλικα
Johnts Ιούλιος 12, 2010 #32 Ιούλιος 12, 2010 Νομίζω οτι λέγεται γκαντεμιά χεχε!! Πάντως δεν έχεις άδικο. Εγώ πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα ένα laptop hp cq62 από το Getitnow, και το παρέλαβα μετά από 2 μέρες χωρίς πρόβλημα.
Nephiλiμ Ιούλιος 12, 2010 #33 Ιούλιος 12, 2010 Νομίζω οτι λέγεται γκαντεμιά χεχε!! Πάντως δεν έχεις άδικο. Εγώ πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα ένα laptop hp cq62 από το Getitnow, και το παρέλαβα μετά από 2 μέρες χωρίς πρόβλημα. Γιατι αραγε το 98% των δημοσιευσεων σου αφορουν το GetItNow?
morfeas-dsl- Ιούλιος 12, 2010 Author #34 Ιούλιος 12, 2010 Νομίζω οτι λέγεται γκαντεμιά χεχε!! Πάντως δεν έχεις άδικο. Εγώ πριν 1 μήνα περίπου αγόρασα ένα laptop hp cq62 από το Getitnow, και το παρέλαβα μετά από 2 μέρες χωρίς πρόβλημα. το μονο που αγορασα απο getitnow και ηρθε στην ωρα του ηταν το ipad! Αλλα ακομα και σε αυτο μου βαλανε αγγλικο ανταπτορα ενω το ipad ηταν αμερικανικο! Θα μου πεις ε εχασες αλλα 4-5 ευρω μεχρι να πας να παρεις. Οκ συμφωνω αλλα παλι ανοργανωσια μου δειχνει! Και επειδη μιλας για γκαντεμια να αναφερω οτι εδω και 1 μηνα ακριβως περιμενω τον hdd που ειχα παραγγειλει τοοοτε απο αλλο λουκουμοκαταστημα το pixmania (για οποιον θυμαται που ηταν σε προσφορα).. Με πηραν προ ολιγου και μου ειπαν κυριε..morfeas-dsl- ( ) το πακετο που ειχαμε για εσας στην αποθηκη μας χαθηκε! θελετε να το ξαναστειλουμε ή επιστροφη χρηματων?? ΒΡΕ να παω για ευχέλαιο ??????
akilleas Ιούλιος 12, 2010 #35 Ιούλιος 12, 2010 Και επειδη μιλας για γκαντεμια να αναφερω οτι εδω και 1 μηνα ακριβως περιμενω τον hdd που ειχα παραγγειλει τοοοτε απο αλλο λουκουμοκαταστημα το pixmania (για οποιον θυμαται που ηταν σε προσφορα).. Με πηραν προ ολιγου και μου ειπαν κυριε..morfeas-dsl- ( ) το πακετο που ειχαμε για εσας στην αποθηκη μας χαθηκε! θελετε να το ξαναστειλουμε ή επιστροφη χρηματων?? ΒΡΕ να παω για ευχέλαιο ?????? Το κάνουν αυτό τα Γαλλάκια!!! 5 μήνες περίμενα να παραλάβω σε τιμή ΣΟΚ ένα stick 16GB...αλλά μάταια:giveup:
JaguarOne Ιούλιος 14, 2010 #36 Ιούλιος 14, 2010 Γιατι αραγε το 98% των δημοσιευσεων σου αφορουν το GetItNow?γκαντεμιά! χεχε
dunkel_Stern Ιούλιος 15, 2010 #37 Ιούλιος 15, 2010 Γιατι αραγε το 98% των δημοσιευσεων σου αφορουν το GetItNow?και μετά από αυτό το post ψιλοχάθηκε ο Johnts :whistle2:
jeeper Ιούλιος 20, 2010 #38 Ιούλιος 20, 2010 άλλη μία αλυσίδα για λουκέτο....μια από τα ίδια....Τo fnac πέθανε.απο δω φαινεται τι μ%%£%κες ελληναρες είμαστε...τώρα χαρείτε το μονοπώλιο του γερμανού και σε λίγο θα αγοράζουμε μια αλκαλική 10 ευρώ.....συνεχείστε να ψωνίζετε από αυτούς μπράβο....:mamba::mamba:
SirDiman Ιούλιος 20, 2010 #39 Ιούλιος 20, 2010 Τι να σου κανουμε που δεν αγοραζεις μπαταριες απο το ikea
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.