csaris Ιούλιος 7, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 To μονο σιγουρο ειναι παντως πως αν καποιος λεει οτι δεν εχει λ7, αν κατι θελει να αγορασει τα βρισκει ως δια μαγειας!:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 7, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Βασικά το μόνο σίγουρο είναι να είστε ον τοπικ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ!! (άνθρωπος είμαι και εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Ιούλιος 7, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 ευχαριστω ολους για την υποστηριξη!μα κανεις δεν καταλαβε το ''πνευμα'' της προτασης?τοσο κολλημα πια?χαχα dolly χαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 7, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Δεν υπάρχουν κολλήματα ή κάτι να καταλάβουμε.Υπάρχει το φόρουμ που ανταλλάσουμε απόψεις ΠΑΝΤΑ πολιτισμένα και με σεβασμό ο ένας για τον άλλο.Υποδείξεις, και πνεύματα ποτέ δεν χωρέσανε εδώ, και δεν θα χωρέσουν στο μέλλον. Αν θέλεις να μοιράσεις τις γνώσεις σου μαζί μας κάνε το με την χρήση των κανόνων που αποδέχτηκες και άσε τα κολλήματα στην άκρη.Δεν θα σου εξηγήσω κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Ιούλιος 7, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 αν εξηγησεις τι σημαινει το "ενταξει την πηρε"?γιατι για ειρωνεια μου φαινεται εμενα...τοτε θα σου ζητησω συγνωμη. dolly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιούλιος 7, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 απλά το post σου έφαγε report από πολλά άτομα γιαυτο το είπε...επeίσης δεν σε στήνουμε στον τοίχο επειδή είσαι νέος,ρωτα τον dolly ή τον nephilim για το πόσες έχω φάει εγώ.sorry για το offtopic(με βλέπω να παίρνω κι εγώ με κάτι τέτοια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Ιούλιος 7, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 ειμαι offtopic. ζητω συγνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 7, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Εντάξει, όλους μας πειράζει η ζέστη :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.