Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Βγήκε το pre-order στο Steam στην απίστευτη τιμή των 12.99€ :shout:

Release date τον Δεκέμβρη...

Όχι δεν είναι λάθος η τιμή για δείτε:

Packs will be decided later but if they are added, then we'll try to make it so that everyone who's bought the regular version can upgrade to the Pack by just paying the difference. But I can't make a 100% promise on this yet. A 3-Pack would make sense so let's hope it happens at some point.

Εγώ θα το αγοράσω τώρα, αν κάποιος αργότερα ενδιαφέρεται μπορώ να "αναβαθμιστώ" σε 3-pack πχ και να έχουμε όλοι καλύτερη τιμή ;)

Επίσης όποιοι κάνουν pre-order:

Pre-order Trine 2 today to get access to the 2 level PC Multiplayer beta.
Έγινε επεξεργασία από tragikos

Να πω επίσης ότι το συγκεκριμένο pre-order είναι για την απλή έκδοση.

The current pre-purchase is for the regular edition but indeed we plan to provide an Upgrade similarly as what Red Orchestra 2 is doing.

Οπότε αν θέλει κάποιος την deluxe (αν λέγεται έτσι) έκδοση αν και όταν βγει, θα δώσει τα έξτρα χρήματα για την αναβάθμιση. Κατέβηκε και μόλις θα το δοκιμάσω!

triple post ftw!

Λοιπόν μόλις τελείωσα το single κομάτι της beta και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Ουσιαστικά παίζεις τα κομμάτια που έχουμε δει στα έως τώρα videos. Εν ολίγοις τα water physics είναι πολύ ωραία, ο χειρισμός είναι ο γνωστός, τα γραφικά είναι παραμυθένια και η μουσική σε ηρεμεί.

Πάρτε και δυο screenshots:

http://cloud.steampowered.com/ugc/596952412364773608/000216EE2DE657292D9C25C9B5FBB0702838BCBB/

http://cloud.steampowered.com/ugc/596952412364779266/1E5BC18CFEDB4232190FF7FFA134A6D4D438E94C/

:T:

• 2 weeks later...

Επίσημο site πλέον:

Trine 2

Και ένα video δώρο (commentary για την beta):

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1pRJNgRySFs]Trine 2 Beta - Sexy Time with Ripper X (Commentary/Gameplay) - YouTube[/ame]

Έγινε επεξεργασία από tragikos

• 2 weeks later...
Κυκλοφόρησε και pre-order για την Collectors Edition στα 20€ μαζί με το soundtrack και digital artbook. Επίσης για όσους από εμάς πήραμε την απλή έκδοση, υπάρχει και το upgrade ;)

Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε αυτό σε physical copy? Κουτάκι με βιβλιαράκι κλπ?

Όχι ότι έχω κανένα θέμα με το steam, αλλα κάτι τέτοια μου αρέσει να τα έχω σε πιο "χειροπιαστή" μορφη..:)

@apostolis159 απ' όσο γνωρίζω θα κυκλοφορήσει retail έκδοση στην Ευρώπη, που θα ενεργοποιείται στο Steam. :)

Οταν λες θα κυκλοφορήσει retail εννοείς το παιχνίδι μονο ή η Collector's?

Δεν με ενοχλει αν θα ενεργοποιήται στο steam. Αν είναι να πάρω το απλό παιχνίδι θα το πάρω από steam, δεν με χαλάει. Αλλα αν είναι για Collector's προτιμώ να έχω σε φυσική μορφη το artbook πχ..