Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το φοβερο Trine θα αποκτησει sequel συντομα οπως φαινεται....

Atlus US has released the new trailer for Trine 2, the follow up to the original title which appeared on PC and the PlayStation Network.

Trine 2 continues the theme of being a fantasy side-scroller adventure, which includes three heroes. This latest title up’s the graphics considerable as well as adding three-player online gameplay.

“The Trine series is a bastion of pure gaming fun,” stated Aram Jabbari, PR manager for Atlus.

“Expanding upon what was considered one of the best cooperative multiplayer experiences in recent memory, Trine 2 introduces online cooperative support for up to three players, dramatically expanding the fun and appeal of the game’s spectacularly rich action platforming. In addition, the unique traits and abilities of the three character types in Trine 2 mean more now than ever before, with enhanced skill trees and progression ensuring perfect balance.

“As a result, the game’s new arsenal of thrilling physics-based puzzles delivers just as much challenge and satisfaction for a sole player as for three friends playing together.”

No platform has been revealed for the new title which is currently scheduled for a Spring 2011 release.

sauce:VG247

Τrailer:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4xz5Ue8VJKw]YouTube - Atlus USA Teaser Trailer: Trine 2[/ame]

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Πριν 3-4 μέρες τερμάτησα το Trine 1.

Είναι ακριβώς αυτό: “The Trine series is a bastion of pure gaming fun,” stated Aram Jabbari, PR manager for Atlus.

Ωραια νεα. Το πρωτο ηταν φοβερο. :happy2:

Κυριολεκτικά "χάρμα οφθαλμών". Και η παραμυθένια αίσθηση που έδινα, one of a kind.

Σίγουρα θα τιμήσω και το 2.

To trine (το πρώτο) θέλει όντως PhysX ή παίζει το ίδιο καλά και με ΑΤΙ...?

Δεν το είχα υπόψη, αλλά φαίνεται πολύ ωραίο και όμορφο παιχνίδι...

Εγώ με 5870 μια χαρά το έπαιζα και δεν ειδα διαφορά απο την 280...

Εκτός απο τα ΦΠΣ που ήταν στον θεό.

Οχι δεν απαιτει PhysX API.

Physics-puzzle game ειναι.

(Το gameplay του βασιζεται στη φυσικη δηλαδηc)

Απλά διάβασα κάπου ότι χρειάζεται physx και λέω αν είναι σαν ένα άλλο που είχε κυκλοφορήσει, το οποίο ναι μεν έπαιζε με ati, αλλά χωρίς physx σου έκοβε όλη την σαντιγί από πάνω, τότε δεν θα έμπαινα ούτε καν στον κόπο...

Απ' ότι είδα στο widescreengamingforum, παίζει και σε 5760x1200... :ph34r:

Μετά από αυτό το thread του έριξα μια ματιά. Το παιχνιδάκι είναι τρελό κόλλημα. Είχα να παίξω παιχνίδι στο pc από το NFS Undercover.

Ναι είναι εκπληκτικό παιχνίδι. Με είχε ενθουσιάσει και εμένα το πρώτο. Τρείς φορές το τερμάτισα, και αν το είχα ακόμη εγκατεστημένο θα ξαναέκανα μια καλοκαιρινή στροφή

tip

είναι και girlfriend friendly. Τη δεύτερη φορά το τερμάτισα με τη γυναίκα μου. Τρια βράδια δεν ξεκόλλαγε από το pc. Δοκιμάστε το

Εγώ τώρα το πήρα γραμμή, θα το πάρω να το δοκιμάσω, σίγουρα θα είναι πολύ καλό, βλέπω gameplays τώρα... θα μας ξαναθυμήσει τα παλιά τα χρόνια που παίζαμε έτσι τα games σαν τρελοί. :thank_you2:

Πώρωση το παιχνίδι...

Καιρό είχα να παίξω κάτι του οποίου ο σκοπός δεν ήταν να φυτεύεις στον άλλο μια σφαίρα πριν στην φυτέψει αυτός...

teas0r...:

trine2010070823192554.jpg

θα του δώσω και γω μια ευκαιρία...χρόνο πολύ δεν εχω όμως ... σε πόσες ωρίτσες τελειώνει;

θα του δώσω και γω μια ευκαιρία...χρόνο πολύ δεν εχω όμως ... σε πόσες ωρίτσες τελειώνει;

Σε 7-8 ωριτσες νομιζω τελειωνει.

Αν και δεν το εχω τελειωσει ακομα πρεπει να ειμαι στην τελευταια πιστα, οποτε καπου τοσο λογικα, αν δεν κανω λαθος.

Οντως πολυ καλο το παιζω με τους γιους μου, εγω εχω παντα τον μαγο!

Αντε με το καλο να παιξουμε και το 2, παντως οντως ειναι κολημμα!

Oχι απλα φοβερο.Εγω το βαζω στα καλυτερα που εχω παιξει ποτε...

Το παιχνιδι ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ!Ειχε αυτο που χρειαζοταν για να σε κρατησει μεχρι να το τερματισεις.ΦΟΒΕΡΑ ΟΛΑ!

Σαφως και το 2ο δε θα μου ξεφυγει!!!

Μακάρι πάντως να προσθέσουνε νέα στοιχεία και δεν εννοώ ούζι αντί για σπάθα. Το πρώτο ήταν πραγματικά απροσδόκητα καλό σε όλους τους τομείς. Οκ, είχε τα bugάκια του, αλλά η μηχανή φυσικής σου έδινε τη δυνατότητα πολλών τρόπων προσπέλασης ενός σημείου. Α να δούμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.