Nephiλiμ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2010 Χρησιμοποιω την εκδοση 1.73 build 128 .Ειχα φορτωσει αρκετα αρχεια και το αφησα το βραδυ να κατεβαζει αλλα τελευταια εχω σοβαροτατο προβλημα με BSODs(τελειως randomly) και προφανως κατι κλαταρε και οοολη η λιστα(queue) πηρε πουλο τον πανηγυρικο.Λογικο να μην θυμαμαι 100% τι ειχα στη λιστα.Υπαρχει τροπος ανακτησης αυτου ή τσαμπα ελπιζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούλιος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Χωρίς να είμαι σίγουρος, το queue του Flashget αποθηκεύετε σε ένα αρχείο στον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος. Ρίξε μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Δεν έχω ιδέα. Ελπίζω να βοήθησα Από εκεί και πέρα μπορείς να πειραματιστείς. π.χ. μετονομασία του Default.jcd.bak σε Default.jcd? Νομίζω κάτι παρόμοιο αντιμετώπιζε ο άλλος στο παρακάτω link http://bbs.betabbs.com/lofiversion/index.php?t105895.html αλλά δεν κάθησα να διαβάσω το thread για να σου πω με σιγουριά αν υπάρχει λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 6, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Λεπον. Εκανα οτι ειπαν οι παραπανω βρηκα και αλλες 1-2 λσεις αλλα ΔΕΝ δουλεψαν. Thank god που υπαρχει και το history του φιφι δηλαδη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Η καλύτερη λύση είναι ένα αρχείο "download.txt" στο desktop, copy όλα τα links εκεί και μετά import από τον downloader... με έχει γλυτώσει από πολλές ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.