uNick Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 δεν ξερωτι εγινε... αλλα στο CMD παταω "help", "ipconfig" και ολα αυτα, και μου λεει οτι δεν αναγνωριζονται ως internal or external commands.Ξερετε τι κανω σε αυτην την περιπτωση??? εχω windows 7 64-bitνομιζω οτι ειναι κατι απο τα enviromental variables. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Ναι με αυτό έχεις να κάνει...αν μπεις στο system32 και τις τρέξεις πάλι θα λειτουργήσει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Ναι με αυτό έχεις να κάνει...αν μπεις στο system32 και τις τρέξεις πάλι θα λειτουργήσει !!να τρεξω τι στο system32? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 να μπεις από cmd στο directory:C:/windows/system32 και τρέξε απλά help ή config !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 5, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 να μπεις από cmd στο directory:C:/windows/system32 και τρέξε απλά help ή config !!ναι αλλα εγω θελω γενικα να δουλευουν... γιατι ουτε τα batch file λειτουργουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 system properties - advanced tab - environment variables system variables - path Σιγουρέψου οτι υπάρχουν%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;Μην σβήσεις αν υπάρχουν και άλλα, απλά πρόσθεσε τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 5, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 ΤΥ!!! αυτο ακριβως ηθελα.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexter Οκτώβριος 7, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΛΊΓΟ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΤΟ CMD ΠΑΤΆΩ ΟΙ ΕΝΤΟΛΈΣ (TRACERT - PING ) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΔΗΛΑΔΉ ΠΑΤΆΩ ΚΑΙ ΔΊΠΛΑ ΣΤΗΝ IP ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΆΖΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΒΡΕΘΕΊ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΌΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉΣ ΈΧΩ (windows 64bit) ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΈΣ ΜΈΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΊΓΟ ΚΑΙΡΌ ΔΟΥΛΕΎΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΆ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Οκτώβριος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 η ΙP αντιστοιχεί σε κάποιον υπολογιστή?Δεν σου λέει ότι δεν αναγνωρίζει τις εντολές έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexter Οκτώβριος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Οχι φίλε αναγνωρίζεται κανονικά η εντολή όταν βάζω κάποια IP δουλεύη κανονικά.. Όταν βάζω το Link από ένα οπουδήποτε site τότε μου λέει ότι δεν κατάφερε να βρει τον κεντρικό υπολογιστή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Πατα ipconfig /flushdns και ξαναδοκιμασε. Επισης αλλαξε DNS στο pc σου η ακομα καλυτερα και στο ρουτερ σε OpenDNS η Google DNS ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexter Οκτώβριος 7, 2012 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Φίλε επειδή είμαι λίγο άχρηστος... Πως μπορώ να αλλάξω DNS στο pc μου ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 7, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Δες το παρακατω...(Εγω χρησιμοποιω τους OpenDNS: 208.67.222.222 & 208.67.220.220)http://www.plus.net/support/software/dns/changing_dns_windows7.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexter Οκτώβριος 7, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2012 Φίλε σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ..Είσαι φοβερός ευχαριστώ :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.