Jump to content

Ψανχω τα ορια της ΜSI 5700 td128mb

greekfragma

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδες.

Εχω μια καρτα γραφικων MSI FX5700 td128mb με εργοστασιακες ρυθμισεις

425mhz 3d clock

300mhz 2d clock

550 mhz memory clock

Memory bandwidth 8,8GB/sec

Fill rate 1.7billion texels/sec

Vertices per second:356 million

Dual Ramdacs 400mhz

pixels per clock 4

16 tetures per pixel

ποσο φτανει ρε παιδια χωρις να μου ζεματισει?δεν εχω παρει ψυκτρακια για τις μνημες.εχει μονο τον εργοστασιακο ανεμιστηρα της MSI και απο κατω ψηκτρα που καλυπτει μονο το GPU.

Καλημέρα, ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο κι ότι απορίες υπάρχουν.. εδώ είμαστε :)

*Το να σου πει κάποιος πόσο θα φτάσει είναι αδύνατο. Κάθε κάρτα έχει τα δικά της όρια και αντοχές τα οποία ακόμα και σε κάρτες του ίδιου κατασκευαστή απέχουν κατά πολύ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου DJD.Κατεβασα το Rivatuner αλλα ειναι ομολογουμενως πολυ δυσκολο tweak utility.εχει απιστευτα πραγματα που μπορεις να πειραξεις και η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλοχαθει.

Ελπιζω να εχει καποιος εδω μεσα την ιδια καρτα και να μου στειλει αν οχι τα οριακα timings αυτα που ακομα και το χειροτερο κομματι να αντεχει.

ευχαριστω και παλι DJD:worship:

450/600 θα παει σιγουρα αλλα ειναι πολυ λιγο... Στο riva tuner μονο αυτα τα 2 θα αλλαζεις και τιποτε αλλο.Πρωτα ασε την μνημη και ανεβαζε σιγα σιγα τον πυρηνα με βηματα των 5mhz μετα τα 460... Ανεβαζε ανεβαζε μεχρι το 3dmark ή τα παιχνιδια να σου βγαζουν αλλοιωμενα γραφικα.Οταν γινει αυτο μην φοβηθεις και απλα κατεβασε τον πυρηνα 5-8mhz απο εκει που τον ειχες.

Τοτε αφησε τον εκει.

Οταν το κανεις αυτο με την ιδια μεθοδο θα ανεβασεις και τις μνημες (βηματα των 5-7mhz).Παντως οι μνημες σου δεν αναμενεται να ανεβουν πολυ γιατι δεν εχεις το ultra μοντελλο και μαλλον δεν θα ειναι πολυ γρηγορες.

• 4 months later...

εμενα που ειναι η ουλτρα ανεβαινει απο 475/905@550/1040 τωρα με αλλη ψυκτρα δεν ξερω που φτανει ,αλλα 8α η8ελα πολυ να δω ποσο παει με υδροψυξη ..

το ονειρο μου ειναι να σπασω το 5κ στο μαρκ2κ3

Ανεβαζε την σταδιακα 5-10ΜΗΖ και θα μαθεις ποσο παει μονος σου... Ενημερωτικα εχω φτασει μια 5700 Albatron 510/650 και ηταν σταθερη χωρις artifacts για κανα 3ωρο λουπες 3dmark03.

Αρχική απάντηση από saxon_747

Ανεβαζε την σταδιακα 5-10ΜΗΖ και θα μαθεις ποσο παει μονος σου... Ενημερωτικα εχω φτασει μια 5700 Albatron 510/650 και ηταν σταθερη χωρις artifacts για κανα 3ωρο λουπες 3dmark03.

την 5700q με τα 256Mb?Που εχει στανταρ τιμες 425 gpu και 500ram?

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Lewnidas

εμενα που ειναι η ουλτρα ανεβαινει απο 475/905@550/1040 τωρα με αλλη ψυκτρα δεν ξερω που φτανει ,αλλα 8α η8ελα πολυ να δω ποσο παει με υδροψυξη ..

το ονειρο μου ειναι να σπασω το 5κ στο μαρκ2κ3

’μα την modάρης άνετα θα σπάσεις το 5+k στο 3DMark2k3... Έχω και εγώ μια ίδια και το σκέφτομαι να την μοντάρω....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.