pcfreak111 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Γεια σας παιδιά!Σκέφτομαι να προσθέσω στο σύστημα μου ένα σκληρό δίσκο γύρω στα 500gb και 3*512mb kingston ddr.Θα ήθελα:1)να μου προτείνετε κάποιο καλό δίσκο στα 500gb και2)να μου πείτε αν θα αντέξει το τροφοδοτικό(δείτε την υπογραφή μου) την "αναβάθμιση" αυτή.Ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 1)Πόσα χρήματα?2)Άνετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Ιούλιος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Λέω να δώσω μέχρι 150 ευρώ στο σύνολο και οι μνήμες έχουν 75 ευρώ οπότε μέχρι 75 και για τον δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Σκληρο θα σου προτεινα αυτο.. Ενας απο τους καλυτερους μηχανικους,σε τιμη χωμα...κατα την αποψη μου *Να προσθεσω οτι ειχα καποια τρεξιματακια με rma κλπ..οταν τον αγορασα απο πλαισιο,γι'αυτο μην με ***** αμα αποφασισεις να τον αγορασεις και σου βγαλει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Ιούλιος 6, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 *Να προσθεσω οτι ειχα καποια τρεξιματακια με rma κλπ..οταν τον αγορασα απο πλαισιο,γι'αυτο μην με ***** αμα αποφασισεις να τον αγορασεις και σου βγαλει προβλημα Να σου πω την αλήθεια έχω ακούσει και εγώ διάφορα τελευταία οπότε μάλλον θα τα πάρω από e-shop που έχει κατάστημα και στα Τρίκαλα γιατί να πάω Λάρισα αν γίνει καμιά στραβή λίγο δύσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.