sotiris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Θέλω να ενώσω 5 αρχεία του excel, τα οποία έχουν από 90 sheets το καθένα, τα οποία sheets είναι σχετικά μεταξύ τους, και θέλω να τα κάνω 1 αρχείο με 90 sheets, και τα δεδομένα append με τη σειρά που θέλω.Έχει δοκιμάσει κανείς κάνα ψαγμένο VBA Macro? Γιατί αυτά που έχω βρει δεν μου κάνουν τη δουλειά.Έχω ενώσει τα αρχεία σε 1 αλλά μου φτιάχνει extra sheets, εγώ θέλω να προστίθενται στα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Αν τα επιλέξεις όλα και κάνεις αντιγραφή σε κάποιο ανοικτό βιβλίο εργασίας δε σου βγαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 6, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Δεν μπορώ να κάνω copy και paste.Επιλέγοντας όλα τα sheets, δεν κάνει μαζικό copy αλλά μόνο του ενεργού sheet (παρ'όλο που τα κρατάω group-αρισμένα).Έτσι, όταν πάω να κάνω paste στο άλλο workbook, κάνει paste στα 90 sheets το πρώην ενεργό sheet επαναλαμβανόμενο (αντί να κάνει τα δεδομένα του κάθε sheet στα αντίστοιχα ομώνυμα sheet). Έχω κολλήσει εκεί και δεν μπορώ να βρω και κάτι μέσω internet, ίσως δεν ψάχνω σωστά!Για πείτε καμιά ιδέα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2010 Εμένα το Office XP που δοκίμασα μόλις τώρα, μου έκανε όλα τα επιλεγμένα sheets copy από ένα excel σε ένα άλλο, με τα δεδομένα τους κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 7, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Κι εμένα.Αλλά δεν κάνει append τα δεδομένα, φτιάχνει νέα sheets με αύξων αριθμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 νομίζω οτι αυτό που ψάχνεις είναι Pivot function/table αλλά ποτέ δεν το πέτυχαhttp://www.planetexcel.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 7, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Αν είναι να κάνω reference στο κάθε 1 ξεχωριστά να το βράσω!Μάλλον θα κάτσω να το φτιάξω μόνος μου σε VBA γιατί δεν βρίσκω τίποτα.Προς το παρών χειροκίνητα. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Ιούλιος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Με v look up δεν μπορεις να κανεις αυτο που θες ή καταλαβα λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιούλιος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 και εγώ έχω το ίδιο προβλημα και το ψάχνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 8, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 και εγώ έχω το ίδιο προβλημα και το ψάχνω...Ελπίζω να βρούμε άκρη γιατί χθες που έκανα χειροκίνητα λίγη δουλειά δεν παλευόταν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 21, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2010 Το έφτιαξα σε VBE.Έφτιαξα ένα command button και έβαλα μέσα τα: Private Sub CommandButton1_Click() n = 1 For n = 1 To 96 Windows("Arxeio2.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A5:B12").Select Selection.Copy Windows("Arxeio1.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A26:B26").Select Sheets(n).Paste Windows("Arxeio3.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A5:B12").Select Selection.Copy Windows("Arxeio1.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A50:B50").Select Sheets(n).Paste Windows("Arxeio4.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A5:B12").Select Selection.Copy Windows("Arxeio1.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A75:B75").Select Sheets(n).Paste Windows("Arxeio5.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A5:B12").Select Selection.Copy Windows("Arxeio1.XLS").Activate Sheets(n).Select Range("A100:B100").Select Sheets(n).Paste Next End Sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.