stefanos_79 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2010 Εχω πρόβλημα με την νεα έκδοση σε WINDOWS 7 Starter N (netbook). Κατεβάζω την τελευταία έκδοση κάνω κανονικά εγκατάσταση αλλά δεν ανοίγει με τίποτα παράθυρο .Στα processes τρέχει κανονικά απο πίσω αλλά τίποτα μαλιστα καταλαμβάνει λιγη μνήμη καπου στα 8-9 mb.Στον άλλους υπολογιστές με XP SP2 ,XP SP3 όλα μια χαρά.καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 εχεις κανει restart? το λεω γιατι αν εχει κολλησει το service , ανοιξε task manager ,σβησε το service του FF και ανοιξε τον παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιούλιος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Το έχω ταράξει στα ρεσταρτ και στις εγκαταστάσεις απεγκαταστασεις.έχω αλλαξει και τις γλώσσες (el-en) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιούλιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Xμμμμμ.. κι εγω στο tablet που το εβαλα, εκλεινε μονο του σε ασχετες φασεις.. τωρα φταιει κατι απο το touch interface ή απο το προγραμμα, αγνωστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.