Monarch Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 !!θελω να αγορασω καποια πραγματα απο καποιες αγγελιες!!και φοβαμε μηπως τιποτα βγει χαλασμενο,προβληματικο κτλ!εχω paypal acc αλλα δεν ξερω πως να το χρησοιμοποιω!δηλαδη πως βαζω λεφτα μεσα και πως μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω??!!να θυμασται οτι ειμαι κατω των 18!!παρακαλω πειτε μου τι παιζει..βρηκα καποιες πολυ καλες προσφορες και ο πατερας μου λεει "θα παμε να αγορασουμε κατι χωρις να ξερουμε σε τι κατασταση ειναι?" και δεν πιστευει αυτα με τα paypal και τις prepaid καρτες!!βοηθεια και αμεσα....γιατι πρεπει να αγορασω τα πραγματα μην μας τα προλαβει και κανεις!!ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 βασικα τα πραγματα τα βρήκες σε επωνυμο καταστημα που πουλαειπροιοντα μεσω ιντερνετ? η απο καποιον χρηστη του ιντερνετ?οταν λες οτι εχεις paypal εννοεις πως εκανες απλα account στο site www.paypal.com η εχεις και πιστωτικη καρτα συνδεμενη με αυτο?επισεις υπαρχουν και οι προπληρωμενες καρτες (εκτος απο visa)που απ οσο ξερω τις πουλανε και σε περιπτεραδωσε μερικες πληροφοριες παραπανω στο κατα ποσο εγκυρος ειναι ο πωλητήςειναι αρκετα διαδεδομενο το site που εχει ανεβασμενες τις προσφορες?η δεν το ξερει ουτε η μανα του?αν υπαρχει καποιο point system σε αυτο το site εχει καλα feedback o χρηστης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monarch Ιούλιος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 βασικα τα πραγματα τα βρήκες σε επωνυμο καταστημα που πουλαειπροιοντα μεσω ιντερνετ? η απο καποιον χρηστη του ιντερνετ? οταν λες οτι εχεις paypal εννοεις πως εκανες απλα account στο site www.paypal.com η εχεις και πιστωτικη καρτα συνδεμενη με αυτο? επισεις υπαρχουν και οι προπληρωμενες καρτες (εκτος απο visa) που απ οσο ξερω τις πουλανε και σε περιπτερα δωσε μερικες πληροφοριες παραπανω στο κατα ποσο εγκυρος ειναι ο πωλητής ειναι αρκετα διαδεδομενο το site που εχει ανεβασμενες τις προσφορες? η δεν το ξερει ουτε η μανα του? αν υπαρχει καποιο point system σε αυτο το site εχει καλα feedback o χρηστης? εχω μονο account στο paypal με 0 λεφτα μεσα..δεω εχω ουτε πιστωτικη ουτε προπληρωμενες καρτες! θελω να αγορασω απο πωλητες ισως παρω και κατι απο καμια αγγελια απο το φορουμ! γι'αυτο και θελω paypal γιατι αν παει κατι στραβα να παρω τα λεφτα μου πισω!αλλα πως γινετε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 5, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 βασικα αν θελεις να αγορασεις απο το forumμπορεις να κανεις καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο του πωλητήφυσικα κρατας την αποδειξηαν δεν σου ερθει το πακετο ζητας απο τον πωλητη να σου δείξει το δελτιο αποστοληςαν εχεις τραβήγματα σε μια τετοια περιπτωση τοτε τραβας μηνυση με το ονοματεπωνυμο τουτα εχεις απο τον τραπεζικο λογαριασμοτωρα για να χρησιμοποιησεις την paypal χρειαζεται μια πιστωτικη καρτα η μια προπληρωμενη(η προπληρωμενη ειναι πιο ασφαλεις)καλυτερα πες τον πατερα σου να παει σε μια τραπεζα, αν ειναι ειδη πελατης σε καποια ας παει σε εκεινηνα ρωτήσει και εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monarch Ιούλιος 5, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 βασικα αν θελεις να αγορασεις απο το forumμπορεις να κανεις καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο του πωλητήφυσικα κρατας την αποδειξηαν δεν σου ερθει το πακετο ζητας απο τον πωλητη να σου δείξει το δελτιο αποστοληςαν εχεις τραβήγματα σε μια τετοια περιπτωση τοτε τραβας μηνυση με το ονοματεπωνυμο τουτα εχεις απο τον τραπεζικο λογαριασμοτωρα για να χρησιμοποιησεις την paypal χρειαζεται μια πιστωτικη καρτα η μια προπληρωμενη(η προπληρωμενη ειναι πιο ασφαλεις)καλυτερα πες τον πατερα σου να παει σε μια τραπεζα, αν ειναι ειδη πελατης σε καποια ας παει σε εκεινηνα ρωτήσει και εκεισε ευχαριστω παρα πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.