Jump to content

Πρόγραμμα test drive

elbertgeo

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω ένα πρόγραμμα που να εμφανίζει μία ερώτηση και 3 απαντήσεις και ο χρήστης να επιλέγει την σωστή όπως στο δίπλωμα οδήγησης. Το πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί από σχολή οδηγών. Γνωρίζω λίγα πράγματα από visual basic 6 αλλά δεν ξέρω πως να αποθηκεύσω και να εμφανίζω τόσες ερωτήσεις με τις κατάλληλες απαντήσεις. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Νομίζω ότι δεν καταλάβατε ποιο είναι το πρόβλημα μου και ίσος φταίω εγώ που δεν έδωσα μία καλύτερη περιγραφή του... Δεν θέλω να διαβάσω για να πάρω το δίπλωμα αλλά να κάνω ένα πρόγραμμα όπως αυτό του υπουργείου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από σχολή οδηγών για να εξετάζονται οι μαθητές... Έχω δημιουργήσει μία βάση δεδομένων με όλες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις και θέλω να την συνδέσω με την visual basic 6. Αυτό είναι το πρόβλημα μου... Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Ευχαριστώ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.