daffyrho Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2004 χαιρετώ όλα τα μέλη του φόρουμ μιας και είναι το πρώτο μήνυμα που στέλνω.συγχαρητήρια για την τόσο καλή δουλειά που κάνετε.έχω έναν athlon xp 2000+ που τον δουλεύω στα 2227Mhz και έχω πρόβλημα με τις θερμοκρασίες.έχω αγοράσει όλα τα υλικά για τηνυδρόψυξη που φτιάχνω:ψυγείο από μπρούτζο(δεν έβρισκα χαλκό) με διαστάσεις 24χ17χ6 με διατομή σωλήνων 1/2''αντλία 1300λ/ωκαι δεν μπορώ να βρω μπλόκ.(η μητρική μου δεν έχει τρύπες οπότε ψάχνω να κουμπώνει στο σλοτ.έχω βρεί κάποια στο εξωτερικό αλλά είναι αδύνατον να πείσω τον πατέρα μου να μου δώσει την κάρτα για να το παραγείλω.μου άρεσε πολύ το mcw-5002 της swiftechείδα την φανταστική δουλειά που έκανε ο eleven και θέλω να ρωτήσω αν έχει κάτι έτοιμο η αν μπορεί να μου φτιάξει ένα(με το αζημείωτο φυσικά)οποιαδήποτε πληροφορία δεκτήευχαριστώ εκ των πρωτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Φεβρουάριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=1076&highlight=%E5%E2%E1%EB%E1+%ED%E5%F1 να πως το εκανα στην δικια μου μητρικη υπαρχουν και αλλες λυσεις φυσικα. καλος μας βρηκες ο master μας βρηκε εγω σας χανω :'( :'( :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Καλως τονα .Απο οσο ξερω τα παλια μπλοκ του 11 πιανουν και με κλιπ οπως ειπε και ο kingrim.Τωρα για ετοιμη λυση μπλοκ μπορεις να δεις και στο hacshop.gr και στην checkmate.gr .Οτι σε βολευει καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daffyrho Φεβρουάριος 18, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 κοίταξα και στα δύο και δεν έχουνkingrim όταν λες ότι μας χάνεις να υποθέσω ότι πας στρατό; η κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από kingrimο master μας βρηκε εγω σας χανω :'( :'( :'( Οπ τιο παιχτηκε καμαρι μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Οπ τιο παιχτηκε καμαρι μου? Φανταζομαι οτι παει φανταρος, ή παει Intel ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Φεβρουάριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 intel ΠΟΤΕ amd for ever Φανταρος ναι την Τριτη μπαινω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
daffyrho Φεβρουάριος 19, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 εγώ μπαίνω τετάρτη. αντε καλή θητεία(:shot: ) να έχουμε και καλοί πολίτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
daffyrho Φεβρουάριος 19, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 Amd και πάλι Amd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.