velipsi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 Παίδες καλησπέρα εχω μια Samsung 40' B650 αγορασμένη 15-6-2009 απο ΠΛΑΙΣΙΟ εδω και μερικες μερες στα πρωτα 5 λεπτα μου εκανε στη φωτηνότητα κολπα ..σαν να αναβοσβηνε ενα φως μια λιγο και μια πολύ ...σημερα ξαφνικα στα 3 λεπτα ενω πάιζει μαυριζει η οθόνη και ακουγεται μονο ηχος ..την κλεινεις ξανα ανοιγμα και παλυ το ιδιο παιζει 2 λεπτα και μετα μαυρη οθόνη ..Εχει κανεις κατι ανάλογο ..μπορει καποιος να αναφέρει κατι σαν εμπειρία δικιά του ...εχω την εντύπωση οτι η εγγύηση του προιόντος ειναι 2 χρόνια ..Ευχαριστώ
foniki_mpekatsa Ιούλιος 4, 2010 #2 Ιούλιος 4, 2010 Kαμμενο inverter μυριζομαι.Παρε εναν φακο και φωτισε την τηλεοραση οσο ειναι ανοιχτη.Υπαρχει αμυδρα η εικονα απο πισω?
jpavly Ιούλιος 4, 2010 #3 Ιούλιος 4, 2010 Να μην δοκιμάσεις τίποτα και να καλέσεις το Service, φυσικά να ζητήσεις αντικατάσταση με καινούρια
velipsi Ιούλιος 4, 2010 Author #4 Ιούλιος 4, 2010 Να μην δοκιμάσεις τίποτα και να καλέσεις το Service, φυσικά να ζητήσεις αντικατάσταση με καινούρια Αναφέρεσαι στο επίσημο service samsung οχι του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ...? Αντικατάσταση ? λιγο δύσκολο δεν ειναι οταν εχει περασει χρονος ...?
jpavly Ιούλιος 4, 2010 #5 Ιούλιος 4, 2010 Sorry, νόμιζα ότι ήταν 15/6/2010. Καλείς το service της Samsung, έρχονται την παίρνουν και ή την φτιάχνουν ή σου δίνουν άλλη μεταχειρισμένη.
jax7480 Ιούλιος 4, 2010 #7 Ιούλιος 4, 2010 Ερώτηση:Όταν χαλάει μία κάρτα γραφικών μετά απο 1 χρόνο, το Πλαίσιο, σου δίνει αντικατάσταση μεταχειρισμένο προϊόν;Στην περίπτωση της τηλεόρασης γιατί να γίνει αντικατάσταση με μεταχειρισμένη;Το μοντέλο υπάρχει ακόμα στην αγορά.Αναφέρομαι πάντα για την περίπτωση που δεν επισκευάζεται.
cna Ιούλιος 4, 2010 #8 Ιούλιος 4, 2010 Από όσο ξέρω το rma περιλαμβάνει 2 περιπτώσεις:1) Αντικατάσταση με το ίδιο ακριβώς μοντέλο οθόνης, εννοείται καινούργια2) Αντικατάσταση με παραπλήσιο μοντέλο (με τα ίδια ή παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά) αν δεν κυκλοφορεί το συγκεκριμένο στην αγορά. Πιθανώς να κληθεί ο πελάτης να καταβάλλει την όποια διαφορά χρημάτων.
jpavly Ιούλιος 5, 2010 #9 Ιούλιος 5, 2010 Δεν νομίζω να έχει να κάνει με το Π τώρα, αλλά με την Samsung.
greenforce13 Ιούλιος 5, 2010 #10 Ιούλιος 5, 2010 φίλος κ εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με τη δική μου...στο service της Samsung πρέπει να την πας...αν θυμάμαι καλά σε μια βδομάδα την είχαν φτιάξει.
evolution Ιούλιος 5, 2010 #11 Ιούλιος 5, 2010 Παίδες καλησπέρα εχω μια Samsung 40' B650 αγορασμένη 15-6-2009 απο ΠΛΑΙΣΙΟ εδω και μερικες μερες στα πρωτα 5 λεπτα μου εκανε στη φωτηνότητα κολπα ..σαν να αναβοσβηνε ενα φως μια λιγο και μια πολύ ...σημερα ξαφνικα στα 3 λεπτα ενω πάιζει μαυριζει η οθόνη και ακουγεται μονο ηχος ..την κλεινεις ξανα ανοιγμα και παλυ το ιδιο παιζει 2 λεπτα και μετα μαυρη οθόνη ..Εχει κανεις κατι ανάλογο ..μπορει καποιος να αναφέρει κατι σαν εμπειρία δικιά του ...εχω την εντύπωση οτι η εγγύηση του προιόντος ειναι 2 χρόνια ..Ευχαριστώτο ιδιο προβλημα ειχα με μια 37αρα LG εγω συστημα τροφοδοσιας ειπαν στη μανα μου οτι ηταν 70 ευρω συνολο (40 παραλαβη - ελεγχος και 30 η επισκευη ) τη κρατησαν 3 μερες ηταν εκτος εγγυησης απο καπια διακοπη ρευματος ειπαν το πιο πιθανο να προκληθηκε η ζημια
Aias Ιούλιος 6, 2010 #12 Ιούλιος 6, 2010 το ιδιο προβλημα ειχα με μια 37αρα LG εγω συστημα τροφοδοσιας ειπαν στη μανα μου οτι ηταν 70 ευρω συνολο (40 παραλαβη - ελεγχος και 30 η επισκευη ) τη κρατησαν 3 μερες ηταν εκτος εγγυησης απο καπια διακοπη ρευματος ειπαν το πιο πιθανο να προκληθηκε η ζημιαΓια 40 ευρω να την παρουν φερουν θα την πηγαινα μονος μου.Νομιζω οτι ειναι υπερβολικη η χρεωση και μεγαλυτερη απο το κοστος του service
evolution Ιούλιος 6, 2010 #13 Ιούλιος 6, 2010 Για 40 ευρω να την παρουν φερουν θα την πηγαινα μονος μου.Νομιζω οτι ειναι υπερβολικη η χρεωση και μεγαλυτερη απο το κοστος του serviceκαι εγω να την παω παλι 40 ευρω θα κρατησουν για τον ελεγχο επομενως αφου με τα ιδια λεφτα την πηγαινοφερναν κιολας τους ειπα να ερθουν να τη παρουν ειναι και εχτος εγγυησης ομως
Snips Ιούλιος 6, 2010 #14 Ιούλιος 6, 2010 Nα σου εκμεταλευτώ λίγο το θέμα?Δέκτης IR σε LCD είναι εύκολο-φτηνό να αλλάξει;Μιλάμε για τηλεόραση PHILIPS περίπου 5ετίας.
csaris Ιούλιος 6, 2010 #15 Ιούλιος 6, 2010 Σε LG οταν εκανα RMA μια 24αρα παλιο μοντελο TN επειδη δεν ειχαν να μου δωσουν το ιδιο μου εδωσαν το 27αρι LG ολοκαινουργιο που εκανε τα διπλα λ7!Οποτε αν δεν εχουν το ιδιο ή αν δεν επισκευαζεται θα σου δωσουν ενα παρομοιο 40αρι παντα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.:happy2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.