johncsj Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι θα με ενδιέφερε να βρω εργασία από το internet. Όμως σε οποιοδήποτε site μπω, μυρίζομαι απάτες και απομακρύνομαι.Η ερώτησή μου είναι η εξής: υπάρχει κάποια αξιόπιστη εταιρεία από το internet με την οποία θα μπορούσα να συνεργαστώ; Αν ναι, ποιά; (δεν αναφέρομαι μόνο για θέματα όπως τα computer).Υπάρχουν κάποια standards, ώστε να καταλαβαίνει κανείς αν πρόκειται για απάτη, πέρα από το να σου ζητάει πολύ προσωπικά στοιχεία όπως αριθμούς λογαριασμών τραπεζών κλπ κλπ?Τέλος, αυτά τα λεγόμενα PTR sites είναι κάτι σοβαρό ή μούφα? Κάτι ξεκίνησα να διαβάζω αλλά ήταν πραγματικά πολύ και δεν ασχολήθηκα.Περιμένω (σοβαρές και μόνο) απαντήσεις σας, μήπως βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :thank_you2: :flower:Edit: Sorry εκ των προτέρων, εάν έχει ξαναϋπάρξει παρόμοιο thread, δεν μου έκοψε να ψάξω.
louis_gas Ιούλιος 4, 2010 #2 Ιούλιος 4, 2010 Το μονο που αξιζει να ασχοληθει κανεις ειναι κατι σαν αυτο αυτο. Freelancing δηλαδη. Δεν το εχω ψαξει ακομα, αλλα εχω σκοπο να ριξω μια ματια καποια στιγμη. Απ τις πληροφοριες που πηρα απο ενα γνωστο, συμπερανα οτι για να βγαζεις καποιο τιμιο ποσο πρεπει να περασει πολυς καιρος.
johncsj Ιούλιος 4, 2010 Author #3 Ιούλιος 4, 2010 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Ξεκίνησα σιγά σιγά το ψάξιμο και είδα κάποιες εργασίες που με ενδιαφέρουν αρκετά εώς πολύ. Και άλλες απαντήσεις αν έρθουν, ή αν ενημερωθείς κι εσύ φίλε louis_gas παραπάνω, ευπρόσδεκτα όλα τα post.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.