hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2010 Έχοντας στείλει μια σειρά από emails μέσω του Outlook έφτασε η ώρα να στειλω και αυτό για το οποίο γίνεται λόγος. Το περιεχόμενο του ήταν 4-5 συννημένα με συνολικό μέγεθος 23ΜΒ (λιγότερο από το όριο των 25 του yahoo). To θέμα είναι οτι το συγκεκριμενο mail δεν έφυγε ποτέ καθώς το outlook προσπαθεί συνεχώς να το στείλει αλλά χωρίς επιτυχία με αποτέλεσμα να μην μπορώ ούτε να το ανοίξω για να το κάνω forward μέσω άλλου λογαριασμού, ούτε να το διαγράψω, ούτε να το μετακνήσω ούτε τίποτα. Υπάρχει καμια λύση ή θα το βλέπω στο outbox μέχρι να κάνω φορμάτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 25 Mb είναι μεν το όριο του yahoo(όπου βέβαια ρόλο παίζει και το όριο του δικού σου παροχέα email) αλλά θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου πως όταν στέλνεις/δέχεσαι email, λόγω της κωδικοποίησης MIME, το μέγεθος μπορεί να αυξηθεί έως και 30 - 40% με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το στείλεις/λάβεις.Όσο αφορά την διαγραφή τώρα, ακολούθησε τις οδηγίες εδώ, http://www.outlook-tips.net/howto/stuck_message.htm και πες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση. η αλήθεια ειναι πως μη ξέροντας αυτό που αναφέρεις για την κωδικοποίηση περίμενα ότι με το να είμαι 2-3 ΜΒ κάτω από το όριο δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. ευχαριστώ και για το λινκ. στο 2007 που χρησιμοποιώ όμως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Αντί για το παράθυρο που δείχνει μου έβγαλε ενα παράθυρο του explorer με αρχεία *.pst :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 Μάλιστα, μάλιστα, http://www.howto-outlook.com/faq/messagestuckinoutbox.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 4, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 ευχαριστώ και πάλι θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα επανέλθω με feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιούλιος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 τι εγινε τελικα? σημερα ειδα κατι παρομοιο...με συνημμενο 62mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 7, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2010 Γενικότερα, καλό είναι να ξέρετε ότι για τέτοιου μεγέθους αρχεία, να χρησιμοποιείτε το yousendit. Είναι δωρεάν και κάνει τη δουλειά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 8, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2010 σίγουρα θα ακουστεί πολύ παραξενο ή παράλογο, το mail όμως έφυγε τελικά από μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως. το παρατήρησα χτες το βράδυ που πήγα να κάνω την διαδικασία από το link του RootX. Ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.