Matias_GR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2010 Ετοιμάζω καινούριο PC και αφου απέκτησα τα παρακάτω:Gigabyte UD7Intel 950Αρχίζω να σκέφτομαι την κάρτα γραφικών...Σκέφτομαι μια ΑΤΙ 5850 ή 5870 σε συνδυασμο με μια GTX 280 για physx...Με βάση την παραπάνω moβο θα μπορέσουν να κάτσουν στο σύστημα/??Αξίζει η δεύτερη nvidia ή όχι?Η αλήθεια είναι πως το physx μου φαίνετε πολύ εδιαφέρον...Πρέπει να υποστηρίζετε και απο τα παιχνίδια ε?τις γνώμες σας..Ευχαριστώνα σημειώσω πως βρήκα μια 280 μεταχειρισμένη στα 100ε(αγγελίες)..Η δεύτερη θα είναι σίγουρα μεταχειρισμένη ίσα ίσα για το physx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Αυτή την περίοδο δεν πιστεύω πως αξίζει το Physx, εγώ θα σου το πρότεινα μόνο εαν το κόστος δεν είναι πρόβλημα για εσένα. Αλλιώς και με μία 5850 θα είσαι μια χαρά, αναλόγος και την ανάλυση που παίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Ιούλιος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 βασικά το physx μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον...παίζει σε όλα ή μονο στα καινούρια games που το υποστηρίζουν...με το πάντρεμα πάνω στο mobo δεν θα έχω πόβλημα ε?ΑΤΙ+nVIDIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Γιε εμένα δεν αξίζει το πάντρεμα. Δες και μόνος τα παιχνίδια που υποστηρίζουν physx και κρίνε αν σου χρειάζεται. Ίσως δεν είμαι και αντικειμενικός, γιατί ποτέ δε με τρέλλανε το εν λόγω feature.Αλλά ας υποθέσουμε ότι το θέλεις και σου αρέσει. Τότε πάρε μια κάρτα Nvidia και με θα έχεις physx χωρίς υβριδικά (που λειτουργούν όμως) setup και δυο κάρτες στο κουτί σου.Λάβε υπ' όψιν σου ότι η GTX280 είναι ενεργοβόρα και ζεστή κάρτα.Οι ανάγκες του κάθε χρήστη είναι διαφορετικές, όπως διαφορετικές είναι και οι περιστάσεις.Θέλω να πω πως αν είχες στήσει ηδη το σύστημα με τη ΑΤΙ, και σου προέκυπτε η GTX280 στα 100 ευρώ, τότε θα το σκεφτόσουν αλλιώς.Τώρα όμως στήνεις σύστημα από το μηδέν, και το budget που έχεις ορίσει για κάρτες γραφικών σου επιτρέπει να αγοράσεις μια GTX470/80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούλιος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Πραγματικά η επιλογή της 280 είναι ατυχής. Οσο δεν θα παίζεις κάποιο απο τα ελάχιστα καλά παιχνίδια που υποστηρίζουν physx τον υπολοιπο καιρό θα την έχεις για να σου τρωεί ρεύμα (το οποίο θα είναι πολύ) και να προσθέτει πολύ θερμοκρασία μεσα στο κουτί. Καλύτερα να έδινες τα λεφτα και να έπαιρνες μια gtx480 και να τα είχες όλα σε ένα χωρις να μπλέκεις με κόλπα και ταρζανιές για να σου δουλέψει ατι και nvidia μαζί ή τουλάχιστον να έβαζες καμια μεταχειρισμένη 9600-9800gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Ιούλιος 3, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 xmm...Λοιπόν...Ακούστε πως έχει:1)δεν θέλω μια 480 επειδή καίει πολύ...2)έχω βάλει στο μάτι μία 5870 στα 280,και μια 9800GX2 στα 120=420(με μεταφορά)3)λέτε αντί για αυτά να τσιμπήσω μια 5970 ή μια 480 και να τελειώνω?απλώς θα ήθελα και το physx.Για την 470-480 τι λέτε;;Απλώς έλεγα να πάρω μια ΑΤΙ κ να έχω κ physx Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιούλιος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ το physx πιγαινε σε μια 470 να τελειωνεις..αλλιως εγω σου προτεινω να παρεις μια 5870 και να τελειωνεις..μην νομιζεις οτι εχουν καμια τεραστια διαφορα τα παιχνιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούλιος 3, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 Eιναι δυνατον να προτιμας να εχεις physx απο μια 5970???!!!!Βαλε το κτηνος (5970) ρε ανθρωπε! Καταστρεφει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnus Ιούλιος 3, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2010 αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ το physx πιγαινε σε μια 470 να τελειωνεις..αλλιως εγω σου προτεινω να παρεις μια 5870 και να τελειωνεις..μην νομιζεις οτι εχουν καμια τεραστια διαφορα τα παιχνιδια..Ακριβώς έτσι. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Από εκεί και πέρα είναι δική σου επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Ιούλιος 4, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 έγινε παίδες...θα σας ενημερώσω...θα δω κ απο τιμές τι παίζει σε μεταχειρισμένα μπας κ μπορέσω να χτυπήσω κάτι..Maximum 400e...παραπάνω δεν πάει...΄-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 Εχεις βαλει σκοπο να αναστησεις τα ΜΟΥΣΕΙΑ της NVIDIA ? Παρε μια 5870 να κανεις την δουλεια σου και μην το σκεφτεσαι... ή παρε μια 5970 και θα ξεχασεις τα PHYSX μια και καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 4, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 Ρε παιδιά αφού το παλικάρι θέλει Physx τι του προτείνεται χίλια δυο άλλα!!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ακούτε τι σας λέει και τα θέλω του και του προτείνεται άλλα ντ'άλλων!Θέλει Physx πάει και τελείωσε.Και αυτό με μία ATI δεν γίνετα.Δεν συζητάμε ποια είναι καλύτερη και ποια χειρότερη αλλά τι μπορεί να κάνει για αυτά που θέλει και πια είναι η καλύτερη λύση.Χωνέψτε τα θέλω του άλλου!xmm...Λοιπόν...Ακούστε πως έχει:1)δεν θέλω μια 480 επειδή καίει πολύ...2)έχω βάλει στο μάτι μία 5870 στα 280,και μια 9800GX2 στα 120=420(με μεταφορά)3)λέτε αντί για αυτά να τσιμπήσω μια 5970 ή μια 480 και να τελειώνω?απλώς θα ήθελα και το physx.Για την 470-480 τι λέτε;;Απλώς έλεγα να πάρω μια ΑΤΙ κ να έχω κ physx@Matias_GRΗ 280 είναι too much για Physx!Όχι ότι δεν είναι πολύ καλή κάρτα ή ότι δεν είναι σε καλή τιμή αλλά η δουλειά που θα κάνει θα είναι μόνο για Physx και είναι περιττή.Την ίδια δουλειά μπορείς να κάνεις στην τελική άμα θες με μία 8600-8800GT με 20-30e και σαν λύση να πάρεις μία 5850-5870.Αλλά... 1)Καλά ρε συ θα μας τρελάνεις και εσύ όμως!!!Από τη μία δε θες 480 επειδή λες ότι καίει πολύ και από την άλλη θες και λες για δύο κάρτες(μια5870-50 και μία 280!)!!!...2)...Η καλύτερη λύση με βάση τα θέλω σου είναι 480-470 ή αν μπορείς να περιμένεις την 485(θα είναι πολύ πάνω όμως από 400e)!Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Ιούλιος 4, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 κοίτα την 280 την πρότεινα επειδή τη βρήκα σε καλή τιμή.Δεν ήξερα αν καίει κλπ...όσο για το ρεύμα που λες αφου δεν θα είναι σε φουλ λειτουργεία ΚΑΙ οι δυο ταυτόχρονα.Άρα δεν θα καίνε κ τοοσο πολύ....Πάντως η βασική θα είναι ΑΤΙ..η άλλη κλασσικά μονο για physx.Κ θα πάω σε μια 8800 το ποιό πιθανο..δλδ θα πάω για άρχη σε μια ΑΤΙ κ θα βάλω αργότερα κάτι για το physx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 4, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2010 Τότε θα σου προτείνω καμιά μεταχειρισμένη 5850 και μια 8800 για physx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.