AGRIMI Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2010 επιδιόρθωσα μόλις έναν η/υ που είχε πρόβλημα στον σκληρό αλλά τώρα που πάει να μπει στα windows 2000μου ζητάει να κάνω το εξής:Windows 2000Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου (My Computer) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties).Στο παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες συστήματος (System Properties), κάντε κλικ στην καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced).Κάντε κλικ στο στοιχείο Επιλογές επιδόσεων (Performance Options).Στο παράθυρο Εικονική μνήμη (Virtual memory), κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή (Change) για να αυξήσετε το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης.Τα Windows 2000 απαιτούν μια αρχική τιμή 126 MB για τον έλεγχο σφαλμάτων.Μόλις αλλάξετε τη ρύθμιση, κάντε κλικ στην επιλογή Ορισμός (Set) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.Στο παράθυρο διαλόγου Μικροεφαρμογή πίνακα ελέγχου συστήματος (System Control Panel Applet), κάντε κλικ στο κουμπί OK του ακόλουθου μηνύματος:Οι αλλαγές που κάνατε θα ενεργοποιηθούν αφού ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή σας.(The changes you have made require you to restart your computer before they can take effect.)Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου Επιλογές επιδόσεων (Performance Options) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου Ιδιότητες συστήματος (System Properties).Όταν σας ζητηθεί να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes).το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στα windows.υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να το αλλάξω?έχω κάνει ακόμα και ghost σε μεγαλύτερο δίσκο και έβαλα περισσότεροι μνήμη.επίσης έγινε επιδιόρθωση σφαλμάτων και τομέων του δίσκου.χρησιμοποιήθηκε επίσης πρόγραμμα επιδιόρθωσης τομέων δίσκου και μετά έγινε ghostέχουν χρησιμοποιηθεί όλες οι λειτουργίες του πλήκτρου f8 χωρίς αποτέλεσμα.το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι επιδιόρθωση από το cd windows 2000 γιατί δεν το έχωκαίγομαι για τα φώτα σας γιατί είναι για φαρμακείο που εφημερεύει αύριο και το χρειάζεταιευχαριστώ
pank Ιούλιος 3, 2010 #2 Ιούλιος 3, 2010 Θα πρέπει να μπείς σε safe mode και να κάνεις την αλλαγή.Και μη βάλεις 126mb επειδή σου λένε τα windows 2000 ότι τόσα θέλουν για το memory dump. Βάλτο system managed για να είσαι on the safe side.
AGRIMI Ιούλιος 3, 2010 Author #3 Ιούλιος 3, 2010 ούτε σε safemode μπαίνει αφού γράφω ότι έχω επιλέξει όλες τις επιλογές του πλήκτρου f8κάτι άλλο η virtual memory μπορεί να αλλάξει από τη registry μέσω erd commander?από τι επιρεάζεται η virtual memory άμα είναι να σταματήσω τις άσχετες υπηρεσίες εκκίνησης
AGRIMI Ιούλιος 5, 2010 Author #4 Ιούλιος 5, 2010 να σβηστεί παρακαλώ γιατί δεν βρέθηκε άκρη ούτε από την ίδια την microsoft
dimitris_s Ιούλιος 6, 2010 #5 Ιούλιος 6, 2010 να σβηστεί παρακαλώ γιατί δεν βρέθηκε άκρη ούτε από την ίδια την microsoftΤο προϊόν (W2K) έχει σταματήσει να υποστηρίζεται εδώ και 5+ χρόνια, και έχει σταματήσει να παράγεται άλλα τόσα, οπότε λογικό να μη μπορεί να σε βοηθήσει η MS.Δες αυτά εδώ αν σε βοηθάνε:"Limited Virtual Memory" error message when you start your computer after you install or remove a hard diskhttp://support.microsoft.com/kb/812448FIX: "Limited Virtual Memory" Error Message When You Start Your Computerhttp://support.microsoft.com/kb/257758
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.