Cynic7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2010 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις απο εσας εχει διαβασει την σειρα βιβλιων Dune να μου πει την γνωμη του.Επειδη τα βιβλια ειναι παρα πολλα και υπαρχουν και prequels αν μπορει καποιος να μου πει αν ειναι καλο να ξεκινησω απο τα κλασικα του Frank Herbet και μετα να παω στα Prequels του γιου του Brian Ευχαριστω
Volrath Ιούλιος 3, 2010 #2 Ιούλιος 3, 2010 Dune>sequels..>prequels O μικρός herbert προσπαθεί πολύ κατ' εμέ να αντιγράψει το ύφος του πατέρα, και τα γεγονότα δεν είναι τόσο "επικά" ώστε να σε κεντρίζουν όπως το dune. Άμα σου αρέσει το setting και θες να μάθεις περισσότερο background για τα houses και διάφορους χαρακτήρες όμως δε θα σε δυσανασχετήσουν κι'όλας. Αφού τα διαβάσεις δες και την ταινία ή/και την miniseries. He who controls the spice, controls the universe
JaguarOne Ιούλιος 4, 2010 #3 Ιούλιος 4, 2010 τα prequels δεν τα έχω διαβάσει αλλά τα 'βασικά' λένε πολύ... στο τέλος είναι λίγο κούραση αλλά είναι από τις ωραίες σειρές βιβλίων.... η ταινία δεν είναι 100% πιστή αλλά σαν διασκευή είναι πολύ ωραία
chrooooo Ιούλιος 4, 2010 #4 Ιούλιος 4, 2010 εγω ξεκινησα τα βασικα,αντεξα μεχρι το τριτο και καπου εκει σκυλοβαρεθηκα,τα υπολοιπα τρια δεν τολμησα να τα ακουμπησω,χιλιες φορες robot-empire-foundation series by asimov
chrooooo Ιούλιος 5, 2010 #6 Ιούλιος 5, 2010 καμμια σχέση όμωςναι,το ξερω,απλα ειναι δυο απο τις σημαντικοτερες σειρες βιβλιων sf και η μια κατα τη γνωμη μου δεν παλευεται ενω η αλλη ειναι καταπληκτικη
baltazar1999 Ιούλιος 6, 2010 #7 Ιούλιος 6, 2010 εγω ξεκινησα τα βασικα,αντεξα μεχρι το τριτο και καπου εκει σκυλοβαρεθηκα,τα υπολοιπα τρια δεν τολμησα να τα ακουμπησω,χιλιες φορες robot-empire-foundation series by asimovΔεν υπάρχουν μεταφρασμένα τα βιβλία του? Εδώ τα βρίσκω μόνο σαν ξενόγλωσσα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.