Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜD64


marvinikos

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ.ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ AMD 64 3200++ MSI K8T NEO ATI RADEON 9800PRO WD1600JB.TO ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ (10΄)ΜΑΥΡΙΖΕ Η ΟΘΟΝΗ ΕΝΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΜΕΝΕ ΑΝΟΙΧΤΟ.ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΒΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΕΤΣΙ ΑΛΑΞΑΜΕ ΜΗΤΡΙΚΗ,ΒΑΛΑΜΕ SHUTTLE AN50R ΕΝΩ ΦΕΝΩΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑ\ΝΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ:confused: :confused: :nuke:

Link to comment
Share on other sites

Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τις μνήμες σου????

Κούμπωσες καλά την ψύκτα στην CPU????

Ποιές θερμοκρασίες διαβάζεις στην CPU ???

Δώσε μας μια καλύτερη περιγραφή του συστήματός σου .......

Καλοσώρισες.........

Link to comment
Share on other sites

Κ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑ ΝΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Link to comment
Share on other sites

ΕΤΡΕΞΑ MEMTEST Κ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΑ ERRORS.ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ DIMM ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ RESTART ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ GAMES ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ 512RAM ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΩΣΤΑ?

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ STICKJ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΔΥΟ.ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ 512 ΟΣΟ ΕΧΩ ΤΗΝ SHUTTLE?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΒ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ?ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ Η SHUTTLE ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΒΓΕΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ?

Link to comment
Share on other sites

πήγαινε και απαίτησε να σου αλλάξουν τα sticks. Εφόσον αυτή σου στήσαν το μηχάνημα έπρεπε να είχαν checkάρει την συμβατότητα τους...

Λογικό είναι να βγάζει περισσότερα error με 2...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που θα πρέπει να απαιτήσεις, είναι να σου δώσουν μητρική/μνήμες που να δουλεύουν σωστά.

Εσύ πλήρωσες για ένα σύστημα βασισμένο σε Α64, με 1GB μνήμη... αυτό θα πρέπει και να πάρεις... δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θα πρέπει να απασχολεί εσένα η όποια ασυμβατότητα.

Link to comment
Share on other sites

κοίτα πως έχουν τα πράγματα. Στο Xtremes που κοίταξα δε φαίνεται να έχουν όλοι πρόβλημα αλλά μερικοί. Μπορεί oι μνήμες να είναι σκάρτες (ή καλύτερα μη συμβατές με το Board). Δοκίμασε όμως πρώτα να τις setάρεις σωστά μέσα από το BIOS. Εγώ στη θέση σου θα κατέβαζα το Datasheet από τις μνήμες και θα setάρα το BIOS βάση των χρονισμών που αναφέρονται μέσα σ αυτό (υπάρχει περίπτωση να μη βάζει σωστά values το Αuto). Αν η μητρική σου έχει ρύθμιση self refresh time τότε άλλαξε το με αυτό που προτείνει το datasheet (συνήθως 7.8us)... Αν πάλι δε παίζει ένα stick χωρίς error τότε πήγαινε και γκρίνιαξε τους...

Κοίτα και άν έχεις την τελευταία έκδοση του BIOS...

γενικά αυτά τα Twinmos είναι πολύ επιλεκτικά, φαίνεται να παίζουν μόνο σε 865/875 σωστά

Link to comment
Share on other sites

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ Κ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΕ 512.ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΙΞΑΤΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.