Jump to content

Τι μυριζετε?

Tsakonas

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Με σειρά προτίμησης:

Thierry Mugler Icemen

Thierry Mugler

Hugo Boss Hugo

Hugo Boss Sport

CD Fahrenheit 32

Aigner Blue Emotion

TH Tommy

TH

Davidhoff Cool Water

Cerruti 1881

Valentino Very Valentino

Paloma Picasso Minotaur

CD Higher Energy

και μερικά ακόμα που δε θυμάμαι τώρα...

Ό,τι μου παίρνουνε δώρο :hehe:

(δεν έχω αγοράσει ποτέ κολώνια).

Τελευταία μια Jump Joop! something like that μου αρέσει (μπλε γκαιουλέ συσκευασία).

Με σειρά προτίμησης:

Thierry Mugler Icemen

Thierry Mugler

Hugo Boss Hugo

Hugo Boss Sport

CD Fahrenheit 32

Aigner Blue Emotion

TH Tommy

TH

Davidhoff Cool Water

Cerruti 1881

Valentino Very Valentino

Paloma Picasso Minotaur

CD Higher Energy

και μερικά ακόμα που δε θυμάμαι τώρα...

Ψαγμένος ο γκανέζος . . .

Ό,τι μου παίρνουνε δώρο :hehe:

(δεν έχω αγοράσει ποτέ κολώνια).

To αυτό. Τα "μικρά" after shaves κάνουν μια χαρά την δουλειά τους σε "οποιαδήποτε" έξοδο. Αν θέλετε συμβουλές για το πως να "πετύχετε" στις εξόδους σας, χωρίς να γίνετε μέτοχος στο HONDOS CENTER η στο SEPHORA.....pm.

:shifty:

Το τελευταίο δώρο ήταν αυτό...

jacomo-deep-blue-cologne-jacomo-eau-toilette-spray-men576007.jpg

Πολύ ωραίο καλοκαιρινό άρωμα...

...

...

...

...

Το ξετρύπωσε η μικρή, και κατέληξε κάπως έτσι..

broken+perfume+bottle.jpg

:rip:

To αυτό. Τα "μικρά" after shaves κάνουν μια χαρά την δουλειά τους σε "οποιαδήποτε" έξοδο. Αν θέλετε συμβουλές για το πως να "πετύχετε" στις εξόδους σας, χωρίς να γίνετε μέτοχος στο HONDOS CENTER η στο SEPHORA.....pm.

:shifty:

Το τελευταίο δώρο ήταν αυτό...

jacomo-deep-blue-cologne-jacomo-eau-toilette-spray-men576007.jpg

Πολύ ωραίο καλοκαιρινό άρωμα...

...

...

...

...

Το ξετρύπωσε η μικρή, και κατέληξε κάπως έτσι..

broken+perfume+bottle.jpg

:rip:

Ουτε εγω φοραω , πολυ σπανια ( 1-2-3 φορες τον μηνα πχ ) Αυτο ομως δεν κανει αυτους που φορανε να εχουν αναγκη απο συμβουλες . Οσο για την μικρη καλυτερα που την εσπασε παρα να την επινε ( πχ )

δηλ όσοι δεν φοράτε κολόνια τότε σας αρκεί που μυρίζει το μαλακτικό ε? :p

Ουτε εγω φοραω , πολυ σπανια ( 1-2-3 φορες τον μηνα πχ ) Αυτο ομως δεν κανει αυτους που φορανε να εχουν αναγκη απο συμβουλες . Οσο για την μικρη καλυτερα που την εσπασε παρα να την επινε ( πχ )

Καλά...καλά.....Μετά εγώ τα βλέπω όλα μαύρα.... Χαλαρώστε κάποια στιγμή. :daisy:

δηλ όσοι δεν φοράτε κολόνια τότε σας αρκεί που μυρίζει το μαλακτικό ε? :p

Μαλακτικό; Ρε με souplin μπανίζεσαι εσύ; :hehe::hehe:

Αν δεν φοράς δυνατές κολόνιες φροντίζεις να μπανίζεσαι με κάτι πολύ δυνατό, ώστε να υπερισχύει οποιαδήποτε άλλης μυρωδιάς.....Δοκίμασε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SMJoZ9Cr41M]αυτό....[/ame] :hehe::hehe::hehe:

χαχαχα

απλά λέω άμα δεν φοράει κάποιος κολόνια τότε αναγκαστικά μυρίζει το καθαρό ρουχαλάκι , πχ το μαλακτικό

πάντως με μια καλή κολόνια μπορεί εύκολα να αφοπλίσει την ανάλογη κατάσταση (γενικότερα)

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μια μέση γυναίκα πιο πολύ γουστάρει το μαλακτικό παρά την αντρική κολώνια*.

...

...

...

...

...

...

*εκτός αν αυτή είναι τίγκα στις φερομόνες. Και εκεί ελπίζεις να μην έχει μπερδέψει τα μπουκαλάκια με τις φερομόνες ο designer, και αντί για γκόμενες προσελκύεις . . . γελάδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.