Havic Ιούλιος 2, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις μπορώ να σου πω κάποιες ρυθμίσεις για να έχει λιγότερες ειδοποιήσεις., μην σου σπάει και τα νεύρα, να θυμάσαι όταν πατάς allow να τικάρις και το remember και να μην σου εμφανίζει τα ίδια μηνύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 2, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Το MSE το δοκίμασες;Οχι..προς το παρων μονο το kaspersky,και κατα πασα πιθανοτητα αυτο θα αφησω...μου αρεσε αρκετα ο τροπος με τον οποιο λειτουργει και ειναι και αρκετα ευκολο στην χρηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 2, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 MSE=καλό και δωρεάν.Γιατί να πληρώνεις για κάτι, ενώ μπορείς να έχεις την ίδια ποιότητα και δωρεάν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 2, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 MSE=καλό και δωρεάν.Γιατί να πληρώνεις για κάτι, ενώ μπορείς να έχεις την ίδια ποιότητα και δωρεάν; Ποιος ειπε οτι πληρωνω?? τζαμπα το πηρα μαζι με το cd των drivers της crosshair iv.. (εκτος αν ηταν μεσα στα 230Ε ) Και διαρκει για 365μερες οπως λεει στο home του kaspersky Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 2, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 οκ, πάσο τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 2, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Για το avast τι γνώμη έχετε?το χρησιμοποιω 3 χρονια.ποτε δεν ειχα προβλημα.ιο δεν κολλησα ποτε.ειδικα με την νεα εκδοση του εχει και 64 native υποστηριξη και υποστηριξη πολλαπλων πυρηνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιούλιος 2, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Firewall Common Tasks Stealth Ports Wizards > Block all incoming connections and make my ports stealth for anyone, όταν σου κάνει κάποιος "κακός" ping δεν θα πάρει καμία απάντηση, είναι σαν να μην υπάρχεις, αν θες μπορείς να ανοίξεις κάποια ports (τα ίδια δλδ που θα ανοίξεις και στο modem/router), δες πιο κάτω. View Active Connection βλέπεις τι συνδέεται στο ίντερνετ. Advanced Network Security Policy > Application Rules Εδώ υπάρχουν οι κανόνες που μπλοκάρεις η επιτρέπεις να συνδεθούν στο ίντερνετ οι διάφορες υπηρεσίες. Network Security Policy > Global rules ανοίγεις ports στο pc σου, αν δεις έχει είδη ένα κανόνα που λέει Block Ip in Any To IP Any Where Protocol Is Any , όποιος κανόνας είναι είδη πάνω από αυτόν γίνεται forward όποιος είναι από κάτω μπλοκάρετε, αυτά που υπάρχουν είδη μην τα πειράξεις. Firewall Behavior Settings > General Settings, βάλτο στο Custom Policy Mode Defence+ Common Task View Active Process List βλέπεις ποιες υπηρεσίες τρέχουν εκείνη τη στιγμή στο pc σου. Sandbox σρυ η προηγούμενη έκδοση που είχα δεν το είχε και τώρα έχω linux οπότε δεν το έχω ψάξει… Advanced Computer Security Policy Εδώ υπάρχουν οι κανόνες που σχετίζονται με το ποιες υπηρεσίες τρέχουν στο pc σου. Image Execution Control Settings βάλτο στο Aggressive και τσέκαρε το Detect Shellcode injection. Defence + Settings Βάλτο στο Safe Mode για να έχεις λιγότερα Pop up με ειδοποιήσεις, εξάλλου είπες ότι έκανες format. Νομίζω δεν ξέχασα τίποτα…αν δεν ξέρεις τι κάνει μια υπηρεσία πριν πατήσεις allow ή deny βεβαιώσου ότι δεν είναι τικαρισμένο το Remember my answer, πάτα ανάλογα τι θες και αν κάνεις πατάτα κάνε μια επανεκκίνηση και θα σου ξανά εμφανίσει το ίδιο μνμ κάποια στιγμή και επιλεγείς πάλι ανάλογα, το rememder να το επιλέγεις μόνο όταν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις. τελικά βαρέθηκα να βγάλω scrshts Θυμήσου να απενεργοποιήσεις όποιο άλλο firewall έχεις ακόμα και τον windows, και υπομονή τις πρώτες μέρες θα έχει αρκετά μνμ αλλά μετά από λίγο καιρό μόλις "γνωρίσει" το pc σου και τις εφαρμογές δεν θα σε ξαναενοχλήσει. -------------- Όταν βρει για πρώτη φορά το δίκτυο ανάμεσα στο pc και το μοντεμ/ρουτερ, χαρακτηρίστε το σαν δημόσιο χωρίς κοινόχρηστα στοιχεία (shares) και ΟΧΙ οικιακό. Αν χρείαστη κάτι Forward (π.χ. τορρεντ) τότε είναι καλό να επιλέξεις συγκεκριμένο port (αυτό που χρησιμοποιεί το κάθε πρόγραμμα π.χ. 5567) και υπηρεσίες και όχι όλα (any). Όταν κάνεις stealth όλα τα port τότε αλλάζει τις ρυθμίσεις στο firewall > Advanced > Network Security Policy > Global rules, κάθε φορά που κάνεις stealth αλλάζεις τις ρυθμίσεις εκεί, οπότε αν προωθήσεις κάποιο port και ξαναπατήσεις stealth θα χάσεις τις ρυθμίσεις, βασικά θα το βγάλει κάτω από τον κανόνα block που ανέφερα. Στο Defence+ -->Common Task View Active Process List μπορείς εκτός από το να δεις τι τρέχει στο pc σου, μπορείς είτε να "σκοτώσεις" (kill) μια υπηρεσία είτε να την "σκοτώσεις και να την μπλοκάρεις (kill & Block) για να μην ξανατρέξει στο pc σου, ΠΡΟΣΟΧΗ τη μπλοκάρετε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 2, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 @Ηavic Τα λογια ειναι περιττα..χαρα στο κουραγιο σου!! **Διαβασα οτι,το sandbox,ειναι,οτιδηποτε τρεξεις στο πισι,τοτε αυτο μπαινει στο sandbox,και αμα τυχον ειναι κανα trojan κλπ..δεν μπορει να μολυνει το pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιούλιος 2, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 **Διαβασα οτι,το sandbox,ειναι,οτιδηποτε τρεξεις στο πισι,τοτε αυτο μπαινει στο sandbox,και αμα τυχον ειναι κανα trojan κλπ..δεν μπορει να μολυνει το pc.. Η προηγούμενη έκδοση δεν το είχε και χρησιμοποιούσα το sandboxie, τώρα με linux τα ξεχνάω σιγά σιγά μόνο firewall έχω αλλά αυτό δεν σε ενοχλεί ποτέ αν θες κάνεις μόνος σου frwd σε κάποιο port. Γενικά μπορεί να κάνουν δουλεία το SB αλλά μην θεωρείς ότι είναι απόλυτα ασφαλή, τα αρχεία που κατεβάζεις σε κάποια φάση αν θες να τα κρατήσεις θα τα βγάλεις από το SB και τότε....αλλά για να μπαίνεις σε διάφορα site και μετά να σβήνεις τα πάντα (cookies, browsing data κτλ) είναι ιδανικό πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Ιούλιος 2, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Με το Eset Smart Security, είχα ανάμεικτες εντυπώσεις, εύκολο στη χρήση, χαμηλή κατανάλωση πόρων, σχετικά γρήγορο scan αλλά μέτριο σε επίπεδο ασφαλείας! Πλέον χρησιμοποιώ και στο φορητό και στους σταθερούς, το Bit Defender Internet Security 2009! Eλάχιστα πιο βαριά εφαρμογή από το ESET, πολλές επιλογές ασφαλείας και αρκετές ρυθμίσεις (βέβαια για τους πιο αρχάριους σε χρήση προγραμμάτων έχει και την πιο απλοποιημένη επιλογή Basic), πιο αργό αλλά κ' πιο αποτελεσματικό scan, σχετικά δυνατό firewall, γρήγορος εντοπισμός σκουληκίουαπό external συσκευές αποθήκευσης...και σε γενικές γραμμές καλύτερο από το Eset. Αυτό για real-time προστασία, επιπρόσθετα χρησιμοποιώ για επιλεκτικό scan τα κατ' εμε πολύ αξιόλογα Malwarebytes και Spyware Terminator. Τέλος, βασικό κριτήριο για την καλύτερη προστασία είναι να προσέχεις/ούμε που κλικάρεις/ουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιούλιος 2, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 MSE και από μένα. Δεν καταναλώνει τίποτα από πόρους και είναι πολύ αξιόπιστο.Έχει κατά την γνώμη μου την καλύτερη ενσωμάτωση στο λειτουργικό και είναι λογικό αφού είναι της MS.Το ότι είναι δωρεάν το βλέπω ως εξτρά πλεονέκτημα περισσότερο και σίγουρα όχι ο λόγος που το έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 2, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Παιδιες...μην παιδευεστε...εχω καταληξει σε kaspersky Μαζι με το malwarebytes,search & destroy,comodo νομιζω ειμαι σχετικα καλυμμενος σε οτι αφορα γιους/trojan κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Ιούλιος 2, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 eset smart security+malware bytes killer combination...!!!! σου το λέω δοκιμασμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 2, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 To smart security χρησιμοποιουσα τοσο καιρο..ειπα να κανω μια αλλαγη..Αλλα οντως ειναι ενα απ τα καλυτερα antivirus....Μαζι με το malware bytes δεν το εχω δοκιμασει ομως.. :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris84 Ιούλιος 9, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2010 Mε το Avira Antivir Premium σε 3 υπολογιστες εδω και 5 χρονια,εχει σταματησει τα παντα σε XP,Vista ,Win7 x86 & x64.Οπως ειναι φυσικο το συνιστω χωρις επιφυλαξη και χωρις να γνωριζω τα αλλα εκτος του free AVG που ομως αφησε ιους να περασουν σε PC φιλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paralysis Αύγουστος 3, 2010 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2010 MSE δαγκωτό!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
synzeus Αύγουστος 19, 2010 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 MSE και από εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunewalker Αύγουστος 19, 2010 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2010 Gdata Internet security 2011 απο εμενα το καλύτερο AntiVirus Που είχα πότε και έχω δοκιμάσει πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.