Jump to content

Ποιο Antivirus?

kolofagos

Recommended Posts

Λοιπον,επειδη πριν κανα μισαωρο,κατεβασα ενα αρχειακι,παρ'ολο που το ESET smart security το εβαλε quarantine αμεσως,εγω σαν μ***** το εκανα restore και το ετρεξα..νομιζα οτι δεν ειναι ιος...αλλα μετα απο λιγο,την ωρα που εκανα σερφ στο ιντερνετ,αρχισε να ακουγεται το cpu fan σαν τουρμπινα αεροπλανου..ουτε στο metro 2033 δεν εκανε ετσι..παω στο desktop και βλεπω 99% cpu in use..και μια σκ@τοεφαρμογη (teaviwer..καπως ετσι),χρησιμοποιουσε το 85% :crazy:...αμεσως ctrl+alt+del,την κλεινω..βαζω το eset να κανει scan,στο 40% πεταει μπλε οθονη..και κανει restart..παω να μπω σε safe, τιποτα,φορτονε τα win και εκανε shut down..τωρα,εκανα φορματ..Τεσπα,να μην τα πολυλογω,εχω αγορασμενο το ESET smart security αλλα εχω και το kaspersky που ερχετε σε full εκδοση μαζε με το cd των drivers της crosshair iv formula..πιο να βαλω?

Καλύτερα μην εχεις 2 antivirus αλλιώς ισως εχεις πρόβλημα.

Προτείνω το Avira Antivir ειναι εξαιρετικό δωρεάν λογισμικό και με μια μικρορυθμιση σε ενα αρχειο σταματαει να δειχνει διαφήμιση οταν κανει update.

Το εχω 2 χρονια σε 3 pc και δεν εχω κανένα παράπονο

Το firewall ειναι λιγο άχρηστο, βαλε καλύτερα antimallware (Spybot-search & destroy Κλπ)

1)Εχω ακουσει για το Avira αρκετα καλα λογια,αλλα ποτε δεν το δοκιμασα...

Το ενα θετικο ειναι οτι ειναι δωρεαν...αλλα θα ειναι καλυτερο απο το kaspersky/eset τα οποια ειναι full εκδοσεις??

2)Το spybot-search and destroy το εχω ηδη εγκαταστησει,το κακο ειναι οτι αμα το τρεξω,"τραβαει" αρκετο cpu..Επειδη δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει,πρεπει να το εχω ολη μερα ανοιχτο? η οταν θελω να scanαρω μονο?

**Εχω βαλει και το malwarebytes...καλα εκανα? :p

Nαι,ειναι οντως βολικο..αυτο χρησιμοποιουσα τοσο καιρο...

Σημερα ειδα το kaspersky στο drivers cd και ειπα να το δοκιμασω...

Αλλα και αυτο ετσι που το εψαξα λιγο..δεν ειναι πολυπλοκο..μια χαρα μου φαινεται..

Tελικα ποιο να βαλω?? Avira? kaspersky? eset? MSE?...:neo:

Εγω κλινω σε ενα εκ των Kaspersky/ESET..λογω το οτι ειναι premium εκδοσεις...αρα το λογικο ειναι να εχουν κατι παραπανω απο τις free..

Πειτε μου αν κανω λαθος

Δεν εχω ασχοληθει πολυ με antivirus και δεν γνωριζω πολλα...

**Ακυρο στο θεμα μας,αλλα θελω να ρωτησω αμα υπαρχει τροπος εμποδισω αυτα τα "ακυρα" sites που ανοιγουν μονα τους..Εννοω,οταν κανω σερφ στο ιντερνετ,και πατησω καπου,εκτος απο εκει που πρεπει να με στειλει,ανοιγει και ενα δευτερο παραθυρο στον mozilla (με κατι site απο καζινο,ακαταλληλα κτλπ.. σαν διαφημισεις) και μου την δινει αυτο :hehe:

Προσωπική άποψη!!! δεν πάω την ESET (μου άφηνε ιούς παλιά) θα έβαζα το kaspersky, τώρα για pop up, διαφημίσεις και τέτοια το NoScript plugin του firefox, εγώ τα τελευταία τρία χρόνια είχα avira free και για F/w το comodo μαζί με το Defence+ χωρίς προβλήματα.

Kαταβασα το comodo,παω να το κανω install και μου εχει 3 επιλογες :

1) Firewall Only

2) Firewall With optimum proactive defence

3) Firewall with maximum proactive defence

1)basic installation (Firewall Only)

2)the advanced version (Firewall with Optimum Proactive Defense)

3)option with maximum use of the options Defence+ has got to offer (Firewall with Maximum Proactive Defence+)

Εγώ θα επέλεγα το 3, μπορείς να το αλλάξεις μετά αν θες. προσοχή!!!! ποιες υπηρεσίες θα εμποδίσεις να μπαίνουν στο ιντερνετ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.