NooDle Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2010 Ω ναι καλά βλέπετε.. Μια πολύ καλή μου φίλη έχει καλες διασυνδέσεις με την vodafone και την είχα παρει αυτές τις μέρες τηλέφωνο για να μου πει πότε θα έρθει για να το αγοράσω... Με πήρε εχθές τηλέφωνο και με ενημέρωσε οτι το συγκεκριμένο κινητό αποσύρθηκε (δεν γνωρίζει για πόσο καιρό) γιατι η κεραία του βρίσκεται στα πλάγια, η οποία οταν σηκώνεις το τηλέφωνο να μιλήσεις και το κρατάς χάνεται το σήμα... Μάλλον για να ρίξουν το ΣΑΡ ρίξανε και πολύ την απόδοση της κεραίας. Και ενα άλλο πρόβλημα ωφείλεται στην αστοχία υλικού. Εχει να κάνει σχέση με το ειδικά επεξεργασμένο γυαλί το οποίο αν πέσει το κινητό απο ύψος 1 μέτρου θρυμματίζεται όλο το κινητό σαν τα τζάμια του αυτοκινήτου.. Αυτά όλα σύμφωνα με την τα λεγόμενα της φίλης μου η οποία δεν έχει κανένα λόγο να μου πει ψέμματα Όπως και να χει θα ξαναβγεί στην κυκλοφοριά και θα κάνει τρελές πωλήσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Ω ναι καλά βλέπετε.. Μια πολύ καλή μου φίλη έχει καλες διασυνδέσεις με την vodafone και την είχα παρει αυτές τις μέρες τηλέφωνο για να μου πει πότε θα έρθει για να το αγοράσω...Με πήρε εχθές τηλέφωνο και με ενημέρωσε οτι το συγκεκριμένο κινητό αποσύρθηκε (δεν γνωρίζει για πόσο καιρό) γιατι η κεραία του βρίσκεται στα πλάγια, η οποία οταν σηκώνεις το τηλέφωνο να μιλήσεις και το κρατάς χάνεται το σήμα... Μάλλον για να ρίξουν το ΣΑΡ ρίξανε και πολύ την απόδοση της κεραίας. Και ενα άλλο πρόβλημα ωφείλεται στην αστοχία υλικού. Εχει να κάνει σχέση με το ειδικά επεξεργασμένο γυαλί το οποίο αν πέσει το κινητό απο ύψος 1 μέτρου θρυμματίζεται όλο το κινητό σαν τα τζάμια του αυτοκινήτου.. Αυτά όλα σύμφωνα με την τα λεγόμενα της φίλης μου η οποία δεν έχει κανένα λόγο να μου πει ψέμματα Όπως και να χει θα ξαναβγεί στην κυκλοφοριά και θα κάνει τρελές πωλήσεις.. αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τοτε υποθέτω ξεκίνησαν λόγο την μπαταρία που την ήθελαν κατά αρκετά μεγαλύτερη και στρίμωξαν αρκετά τα hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 2, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Σύμφωνα με τα ξενα ποιο έμπιστα forum/sites δεν εχω δει κάτι τέτοιο.-Το πρόβλημα με την κεραία θα διορθωθεί με software update.(και δεν συμβαίνει σε ολες τις συσκευες)-Οσο για το γυαλί αυτο δεν ισχύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 2, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Πάντως πριν ανοίξω θέμα εψαξα και σε άλλα φορουμ και το αναφέρουν όλοι για την κεραία..αλλα κακα τα ψέμματα και παλιότερες συσκευες που είχα (μεγάλης αξίας) οταν μιλούσα στο κινητό χανόταν το σήμα... το έπιανα απο πιο κάτω και το σήμα ερχόταν κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 2, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 μα ειχε υπωθει εδω μεσα στο φορουμ για αυτη την ειδηση...αν βρω το λινκ θα κανω edit.edit : το βρηκα:Death grip Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 2, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Σύμφωνα με τα ξενα ποιο έμπιστα forum/sites δεν εχω δει κάτι τέτοιο.-Το πρόβλημα με την κεραία θα διορθωθεί με software update.(και δεν συμβαίνει σε ολες τις συσκευες)-Οσο για το γυαλί αυτο δεν ισχύει.sirdiman που κολλάει φίλε μου το sf update με το που είναι τοποθετημένη η κεραία? Μήπως είναι κατασκευαστικό το λάθος??το πρόβλημα είναι το ειμαι υποψήφιος αγοραστής και με χάλασε λίγο αυτό.. το 3gs είχε πολύ χαμηλό σαρ.. Τα τσακάλια της apple ήθελαν να το ρίξουν και άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Ιούλιος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 2, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Για για να μην λεμε λογια του αερα ΔΕΝ υπαρχει ανακληση (και αλλα Site το ιδιο αναφέρουν)Ελληνικο review για το θεμα της κεραιας, http://www.iphonehellas.gr/18815/iphone-4-review-signal-tests/Στο συγκεκριμενο δεν υπαρχει προβλημα οποτε πιστευω οτι ισως ειναι θεμα software.O Steve Jobs ειχε απαντησει σε emailTheres no reception issue...Stay tuned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Εάν ο Steve Jobs απαντούσε σε email ότι υπάρχει θέμα, ήταν ζήτημα χρόνου να μαζευτούν τα εκατομμύρια που το αγόρασαν έξω από τα καταστήματα και να απαιτούν επιστροφή χρημάτων.Από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει θέμα ανάκλησης προς το παρών. Ανάκληση σημαίνει ότι ειδοποιούνται οι κάτοχοι (η υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον κατασκευαστή) με συγκεκριμένες οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει, serial numbers κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Άμα κάνει ανάκληση προϊόντος η apple εγώ θα ξανα γυρίσω σε mac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Δεν εχει ακουστει τπτ τετοιο. Ρωτησα φιλη (δικια μου!) η οποια δουλευει στο customer support της Αpple-France ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιούλιος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Καλυτερα να αλλαξει ο τιτλος του θεματος.. ετσι κι αλλιως, τετοιο θεμα δεν υπαρχειθα μας παρουν με τις πετρες στο τελος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 2, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Εγω με μια ΔΙΚΗ ΜΟΥ φιλη πηγαμε για καφε και ουτε κι αυτη ειχε ακουσει κατι για ανακληση...Δεν δουλευει στην apple απλα ειπα να το πεταξω στην κουβεντα να δειξω οτι εχω φιλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Ιούλιος 2, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Ζήτω οι early adopters δηλαδή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 2, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Εγω με μια ΔΙΚΗ ΜΟΥ φιλη πηγαμε για καφε και ουτε κι αυτη ειχε ακουσει κατι για ανακληση...Δεν δουλευει στην apple απλα ειπα να το πεταξω στην κουβεντα να δειξω οτι εχω φιλες....?http://kokoromaxies.files.wordpress.com/2009/12/gay-parade-21.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 2, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Ναι μωρε τις ειδα τις φωτο σου απο τις διακοπες σου στο Αμστερνταμ στο facebook.... θα κανω και like να μην παραπονιεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 2, 2010 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Παρτε και μια επισημη ανακοινωση http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.htmlTo fix this, we are adopting AT&T’s recently recommended formula for calculating how many bars to display for a given signal strength. The real signal strength remains the same, but the iPhone’s bars will report it far more accurately, providing users a much better indication of the reception they will get in a given area. We are also making bars 1, 2 and 3 a bit taller so they will be easier to see.We will issue a free software update within a few weeks that incorporates the corrected formula. Since this mistake has been present since the original iPhone, this software update will also be available for the iPhone 3GS and iPhone 3G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 2, 2010 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Πριν λίγες μέρες είχα πει πως θα βγάλει κανα update που το μόνο που θα κάνει είναι να αλλάζει τον τρόπο που λειτουργούν οι μπάρες του σήματος για να νομίζουμε ότι φτιάχτηκε το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 2, 2010 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 Πριν λίγες μέρες είχα πει πως θα βγάλει κανα update που το μόνο που θα κάνει είναι να αλλάζει τον τρόπο που λειτουργούν οι μπάρες του σήματος για να νομίζουμε ότι φτιάχτηκε το πρόβλημα...Αυτό ακριβώς. Μεταφέρουν το πρόβλημα από την συσκευή στον πάροχο ο οποίος θα φαίνεται στις περισσότερες των περιπτώσεων να παρέχει μέτριο σήμα παντού και πάντα. Για να περιορισθούν οι πιθανές αντιδράσεις προς τον πάροχο, να τονωθεί η ψυχολογία του χρήστη και ταυτόχρονα να μην φαίνεται ότι το iphone έχει πρόβλημα λήψης σε σύγκριση με άλλα κινητά - όταν η σύγκριση γίνεται απλά με το τι φαίνεται στην ένδειξη στην οθόνη - οι 3 πρώτες λέει μπάρες θα είναι μεγαλύτερες από τις άλλες δύο!? Αλλά όχι. Είναι διότι οι 3 πρώτες μπάρες δεν φαίνονται καλά. Από ότι καταλαβαίνω το iphone έχει πρόβλημα στην οθόνη και ποιο συγκεκριμένα στο σημείο που απεικονίζει τις μπάρες και οι 3 πρώτες δεν φαίνονται καλά!!!Πω πω... για γέλια είναι η ανακοίνωσή τους. Ιδίως αυτό το "we were stunned" είναι όλα τα λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizakias8059 Ιούλιος 2, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2010 οποτε μενουμε στο 3gs μεχρι να το φτιαξουν οπως πρεπει....:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.