BillyVan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2004 Παει καιρος που ειχα να ασχοληθω με τα νερα και με εκπληξη διαπιστωσα το γεματο ψυγειο μου .....απο σκονη και βρωμιες. Ριξτε ενα καθαρισματακι καπου καπου.... Οχι σαν και μενα τον βρωμιαρη....χεχε. και η διαφορα 3,5 βαθμοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Πώ πώ βρώμα.....Γρήγορα το λάστιχο......LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Φεβρουάριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 μπιχλαααααααααααακαλα πως γινεται και δεν το ειχες προσεξει τοσο καιρο?εχειςσκεφτει να του βαλεις φιλτρο για τη σκονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Πω πω... μακα εχει πιασει....ρε αυτο ειναι κινδυνος για την δημοσια υγεια....χιχι....πετα το!!!! (πλακα κανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Φεβρουάριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αμαν...!!!μοκετα εχει γινει τελειως Και ελεγα οτι το δικο μου ηταν βρωμικο....εβαλα φιλτρακια και ησυχασα...τα χω κανα μηνα τωρα και ειναι πεντακαθαρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 και καμιά ηλεκτρική σκούπα στο δωμάτιο δε βλάπτει πλάκα πλάκα κι εμένα έτσι θα γίνει σε λίγο καιρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Η σκόνη έχει δημιουργήσει πολιτισμό.. :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Φεβρουάριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αφού έψυχε το νερό πάλι καλά ! Καλά που το είχες βάλει κάτω απο το κρεβάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 it's alive! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Φεβρουάριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Η σκόνη κυριαρχούσε και θα κυριαρχεί πάντα.....Πόσο μάλλον στους υπολογιστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από BillyVan Παει καιρος που ειχα να ασχοληθω με τα νερα και με εκπληξη διαπιστωσα το γεματο ψυγειο μου .....απο σκονη και βρωμιες.Ριξτε ενα καθαρισματακι καπου καπου....Οχι σαν και μενα τον βρωμιαρη....χεχε.και η διαφορα 3,5 βαθμοι..... Απο την σκονη καταλαβαινω οτι τελικα δουλεγε ο κρυογενης .!!!!!!!!δεν βαλατε κανα ποστ εν ωρα λειτουργιας......!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Φεβρουάριος 17, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Μια που το ανεφερες για τον <Κρυογενη> δεν τον εβαλε ο Papasoft σε λειτουργεια αφου αποσυρθηκε απο το αθλημα εδω και καιρο......Αν καποιος ενδιαφερεται να τον δοκιμασει και να τον αγορασει στην συνεχεια μπορει να ερθει σε επικοινωνια μαζι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Φεβρουάριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από BillyVan Παει καιρος που ειχα να ασχοληθω με τα νερα και με εκπληξη διαπιστωσα το γεματο ψυγειο μου .....απο σκονη και βρωμιες. Ριξτε ενα καθαρισματακι καπου καπου.... Οχι σαν και μενα τον βρωμιαρη....χεχε. και η διαφορα 3,5 βαθμοι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από BillyVan Παει καιρος που ειχα να ασχοληθω με τα νερα και με εκπληξη διαπιστωσα το γεματο ψυγειο μου .....απο σκονη και βρωμιες.Ριξτε ενα καθαρισματακι καπου καπου....Οχι σαν και μενα τον βρωμιαρη....χεχε.και η διαφορα 3,5 βαθμοι..... Ωραιος...:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 19, 2004 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 Πωπω μπιχλααααααααααααααααα :blink: Θα μπορουσε καλλιστα να τα δανειστει καποιος για την σκηνογραφια στη σειρα Ιστοριες απο την Κρυπτη(Tales from the crypt) :D Spookyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.