jax7480 Φεβρουάριος 17, 2004 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αλλο να μην παταει καλα η ψυκτρα και αλλο να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ψυκτρα. Κι εγω εβαλα πολλες φορες στραβα την ψυκτρα. Αλλα οταν (στην δουλεια) την εβγαλα τελειως ακουστηκε μια φωνη" Τι καψατε ρε??" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 17, 2004 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Aν και δεν σκοπευω να περασω σε Ιντελ,μακαρι να ειναι οπως τα λες DJD.... Δεν ειμαι απολυτος βεβαια αλλα εχω σοβαρες αμφιβολιες για το ποσο καλος oc θα ειναι ο Prescot. Kαι φυσικα δεν μιλαμε για τους λιγους και τυχερους με phase change αλλα για τον πολυ λαο που ειναι με αερα,αντε στην καλητερη με νερο. Διοτι μπορει να αντεχει στους 70 ας πουμε αλλα απο σταθεροτιτα στο oc....? Και εννοητε οτι δεν μιλαμε για default καταστασεις(ελαχιστει εδω μεσα δουλευουν default τις CPU τους...) Αντε σιγα σιγα να βλεπουμε και τα πρωτα τεστ για να αρχιζει να ξεκαθαριζει το τοπιο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 17, 2004 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Δεν διαφωνω για το ShutDown απο το motherboard αλλα......λογω του οτι εχω στησει (δεν θα πω πολλα) αρκετα μηχανακια και P4 και AMD , πες μου σε παρακαλω 1ον)ΜΙΑ εταρια που να το εχει ενεργοποιημενο απο default2ον) Αν βασιζεσαι εσυ στην ιδια την μητρικη?3ον) Ποσοι απο τους χρηστες που αγοραζουν Η/Υ ΣΗΜΕΡΑ ξερουν να το ενεργοποιησουν?Δεν διαφωνω οτι δουλευει, ουτε οτι δεν θα καει ο Barton ή ο ΧΡ αλλα, δεν ειναι default σχεδον σε καμια μητρικη. Και αν ειναι δεν ξερεις σιγουρα οτι ΘΑ δουλεψει.ΖΥΧ. Βγαλε την ψυκτρα ρε και ελα παρε μετα τον Α64 μου. Στην DFI ειναι ενεργοποιημενο απο την μανα του. 2-3 φορες που δεν ειχα βαλει καλα το blocκ δουλεψε μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 17, 2004 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Μηπως να το ξαναπω? αλλο να ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ καλα και αλλο να μην μπει καθολου.Στην τελικη αφου ειστε τοσο σιγουροι οτι ουτε η DFI θα σας προδωσει , οπως και η ASUS γιατι δεν βγαζετε την ψυκτρα σας, ας πουμε ενω τρεχετε TOAST??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 17, 2004 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Μηπως να το ξαναπω? αλλο να ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ καλα και αλλο να μην μπει καθολου.Στην τελικη αφου ειστε τοσο σιγουροι οτι ουτε η DFI θα σας προδωσει , οπως και η ASUS γιατι δεν βγαζετε την ψυκτρα σας, ας πουμε ενω τρεχετε TOAST??????? μην λες τετοια ρε ζαχο,εκλεισαν τα μαγαζιαπαιδια αφηστε το απο αυριο καντε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 17, 2004 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Και η απαντηση της Intel...http://www.overclockers.com/articles964/index.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 17, 2004 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 17:24] Δεν διαφωνω για το ShutDown απο το motherboard αλλα......λογω του οτι εχω στησει (δεν θα πω πολλα) αρκετα μηχανακια και P4 και AMD , πες μου σε παρακαλω 1ον)ΜΙΑ εταρια που να το εχει ενεργοποιημενο απο default2ον) Αν βασιζεσαι εσυ στην ιδια την μητρικη?3ον) Ποσοι απο τους χρηστες που αγοραζουν Η/Υ ΣΗΜΕΡΑ ξερουν να το ενεργοποιησουν?Δεν διαφωνω οτι δουλευει, ουτε οτι δεν θα καει ο Barton ή ο ΧΡ αλλα, δεν ειναι default σχεδον σε καμια μητρικη. Και αν ειναι δεν ξερεις σιγουρα οτι ΘΑ δουλεψει.ΖΥΧ. Βγαλε την ψυκτρα ρε και ελα παρε μετα τον Α64 μου. υπαρχει ενα καλο και ενα κακο στην ιστορια αυτη. Το καλο ειναι οτι το thermal protection της AMD μεσω διοδου του επεξεργαστη δεν ειχε να κανει με καποια ρυθμιση στο bios. Προσοχη ΟΧΙ το maximum temperature shutdown αλλα το συστημα προστασιας της AMD. Ολα τα MSI που ειχα απο το ΚΤ333 και μετα με "διαφανες" (δεν φαινονταν πουθενα στο bios το συστημα προστασιας παρα μονο αναφεροταν στο manual) το συστημα προστασιας εκαναν αυτοματα shutdown αν η ψηκτρα δεν ειχε μπει καλα ή δεν ειχε μπει καθολου. Θυμαμαι ειχα κανει πολλες δοκιμες (ανοιγα χωρις ψηκτρα - την εβγαζα καθως εκανε boot) και παντα εκλεινε. Το κακο ειναι οτι λιγα ηταν τα certified by AMD boards τα οποια το ακολουθησαν πληρως. Αρκετες εταιριες δημιουργησαν δικο τους συστημα προστασιας με οριο μεγιστης θερμοκρασιας το οποιο αλλοτε λειτουργουσε και αλλοτε οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 18, 2004 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Παντως ο Α64 δεν εχει προβλημα με Passive για αρκετη ωρα, οποτε πιστευω αν και εχει ενσωματωμενο thermal protection θα αργησει παρα πολυ να ενεργοποιηθει χιχιχ :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Φεβρουάριος 18, 2004 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Και με το που ενεργοποιεις να πω οτι σταθεροποιηθηκε στους 45-46 μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Φεβρουάριος 18, 2004 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα (Πάρε την πόρτα και φύγε)........Ακόμη επιμένουν σε κάτι βλακώδη επιχειρήματα όταν δεν έχουν αντίλογο για το γεγονός της Πατάτας με όνομα Prescott......Δεν πειράζει ...... γνωρίζουν την ανωτερότητα του Α64 και εάς μην το παραδέχονται......Σε 2-3 μήνες που θα παίζουμε με WIN64 να δούμε τι δικαιολογίες θα μας λένε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 18, 2004 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.....καλα και χρυσα τα Win64 αλλα απεχουν ΠΟΛΥ απο το desktop του καθημερινου χρηστηεπισης να μην ξεχναμε οτι σε 2-3 μηνες θα παιζουμε και με LGA Pentium something - ποια θα ειναι η απαντηση της AMD....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 18, 2004 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα (Πάρε την πόρτα και φύγε)........Ακόμη επιμένουν σε κάτι βλακώδη επιχειρήματα όταν δεν έχουν αντίλογο για το γεγονός της Πατάτας με όνομα Prescott......Δεν πειράζει ...... γνωρίζουν την ανωτερότητα του Α64 και εάς μην το παραδέχονται......Σε 2-3 μήνες που θα παίζουμε με WIN64 να δούμε τι δικαιολογίες θα μας λένε..... Με όλο το σεβασμό, αλλά εσύ ζεις στον δικό σου ουτοπικό κόσμο που ακόμα και τα πλυντήρια δουλεύουν με AMD επεξεργαστές. Δεν έχει καν νόημα η αντιπαράθεση μαζί σου, γιατί από πριν έχεις απορρίψει κάθε είδους άποψη .- Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 18, 2004 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Suedeheadεπισης να μην ξεχναμε οτι σε 2-3 μηνες θα παιζουμε και με LGA Pentium something - ποια θα ειναι η απαντηση της AMD....:devil: Περίμενε μη βιαζόμαστε έχουν ακόμα ψωμιά να φάνε στην intel, έτσι λέγαμε και εμείς πριν ενάμιση χρόνο ότι σε 2-3 μήνες όλα θα είναι jet αλλά τελικά χρειάστηκε πολύ περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.