Vagelis2000 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2010 βλέπω ότι δεν μου ανοίγει το Control PanelOταν κλικάρω το εικονίδιο του για να ανοίξει βγάζει το εξής μήνυμα΄΄Αυτή η λειτουργία ακυρώθηκε εξ αιτίας των περιορισμών που ισχύουν σε αυτόν τον υπολογιαστη.Επικοινωνείστε με το διχειριστή σας΄΄:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Γιός Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιούλιος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 βλέπω ότι δεν μου ανοίγει το Control PanelOταν κλικάρω το εικονίδιο του για να ανοίξει βγάζει το εξής μήνυμα΄΄Αυτή η λειτουργία ακυρώθηκε εξ αιτίας των περιορισμών που ισχύουν σε αυτόν τον υπολογιαστη.Επικοινωνείστε με το διχειριστή σας΄΄:suicide2:επικοινώνησες με τον διαχειριστή σου πριν ποστάρεις εδώ μέσα???θα φταίει πως δεν πλήρωσες τα κοινόχρηστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Ιούλιος 1, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 επικοινώνησες με τον διαχειριστή σου πριν ποστάρεις εδώ μέσα???θα φταίει πως δεν πλήρωσες τα κοινόχρηστα του το είπα και μου είπε ΄΄η μητέρα σου το ξέρει?'' :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.