petr00kos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 Ψαχνω εδω και καιρο ενα καλο αξιοπιστο θερμομετρο εσωτερικου χωρου ωστε να εχω καλο monitoring της θερμοκρασιας στο δωματιο με τα PCia... Εχω δοκιμασει αρκετα, απο διαφορες εταιριες της ΟΤΙΟ και αλλων κινεζικων μουφο-εταιριων αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος. Θα προτιμουσα καποιο να εχει και καποιο backlight ωστε να φαινεται και το βραδυ. Εχει κανεις δοκιμασει καποιο αξιοπιστο και καλο να μου πει ? :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Ιούλιος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Ψαχνω εδω και καιρο ενα καλο αξιοπιστο θερμομετρο εσωτερικου χωρου ωστε να εχω καλο monitoring της θερμοκρασιας στο δωματιο με τα PCia... Εχω δοκιμασει αρκετα, απο διαφορες εταιριες της ΟΤΙΟ και αλλων κινεζικων μουφο-εταιριων αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος. Θα προτιμουσα καποιο να εχει και καποιο backlight ωστε να φαινεται και το βραδυ. Εχει κανεις δοκιμασει καποιο αξιοπιστο και καλο να μου πει ? :triniti: Εννοεις κατι σαν αυτο; Το εχω συγκρινει με απλα θερμομετρα και φαινεται ακριβες. Εχει ευκρινεστατα νουμερα και το αχρειαστο προσον της καθημερινης διορθωσης ωρας απο το http://www.ptb.de/en/zeit/uhrzeit.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr00kos Ιούλιος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 Ναι κατι τετοιο ψαχνω... Ποιο μοντελο ειναι αυτο ? Ανανεωση θερμοκρασιας κανει γρηγορα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Ιούλιος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2010 δε θα το 'λεγα... 32sec το μεσα και 16sec ανανεωση το outdoor unit συμφωνα με το manual. Εξαρταται τη χρηση που το θες βεβαια. Το συγκεκριμενο ειναι το 264NE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.