vgiozo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2004 http://www.chaintechkorea.com/Pds/IPN002.php?sBrdCd=IPN300&sMsgID=381Να δούμε μήπως αντιμετωπίστηκε επιτέλους το πρόβλημα με την υψηλή χρήση του επεξεργαστή...Το κατεβάζω κι εγώ τώρα και θα ποστάρω εντυπώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 17, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 ...για να μην ανοίγω κι άλλο θέμα, με την ευκαιρία είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι οι twinmos μου έπιασαν 242fsb με 2.8vdimm !! Το vdd mod (με το μολύβι) απέδωσε καρπούς και είμαι τώρα σ' αυτό το fsb χωρίς λάθη memtest #5 (150 λούπες)... Αυτή τη μητρική την έχω αγαπήσει, αλλά πάντα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση... ...ανέβηκε τόσο η μνήμη τη στιγμή που μου άρχισε πάλι κάτι προβλήματα που είχα να δώ μήνες και είχα ανοίξει θέμα γι αυτά στο forum, συγκεκριμένα, αν βάλω vcore κοντά στο 1.8, βγάζουν λάθη οι μνήμες ανεξάρτητα απ' το fsb που τρέχουν... ...μ' όλες τις χαρές που μού'χει δώσει (λέμε τώρα), ποτέ δεν πάυει να μου θυμίζει γιατί πήγα να την αλλάξω δυο φορές... ...πάντα μου επιφυλάσσει όμως κάτι καλό σε κρίσιμες στιγμές...σαν να μην θέλει να την αφήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Λόγω των προβλημάτων με το vcore δεν μπορώ να τη τρέξω σε υψηλή συχνότητα, επηρεάζεται έτσι και λίγο το σκορ στο sandra, που θα είχε υπολογίζω γύρω στα 3600/3300, αν ο επεξεργαστής έτρεχε στα ~2350Mhz όπως συνήθως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Σιγά μην διόρθωνε το πρόβλημα...Chaintech είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει......το καλό μόνο είναι ότι δεν απασχολεί μονίμως 100% τη cpu...από 25% έως 85% τη περισσότερη ώρα με μερικές κορυφώσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Λοιπον, οταν θα βρεθουμε να παρεις πισω την "αλλη", θα περασεις απο το σπιτι και θα κερασω καφε και μολυβι ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 17, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 θα περασεις απο το σπιτι και θα κερασω καφε και μολυβι ;o Έγινε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Φεβρουάριος 17, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Μετά από ένα βράδυ burn-in ανέβηκε το bandwidth efficiency και μαζί μ' αυτό το σκόρ...όσο το στρεσσάρω τόσο μεγαλύτερο σκορ μου δίνει... το προηγούμενο sandra ήταν στα 9χ242 κι αυτό στα 8χ242 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.