greekfragma Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2004 Γεια χαρα παιδες του TheLab. Αν και καινουριο μελος αυτου του δικτυακου τοπου πηρα το θαρρος να φτιαξω αυτο το Thread για να προτεινω τη δημιουργια ενος χωρου ανταλλαγης αποψεων σε πραγματικο χρονο. Δεν γνωριζω εαν ειναι εφικτο απο την ομαδα του ΤheLab και εαν συμβαδιζει με τις αρχες των υπευθυνων της σελιδας. Αποψη μου ειναι οτι κατι τετοιο θα αναβαθμιζε τις σχεσεις ολων των μελων του TheLab και θα επιταχυνει την περαιτερω διαδοση του. Περιμενω γνωμες................................................. :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
DJD Φεβρουάριος 17, 2004 #2 Φεβρουάριος 17, 2004 Καλησπέρα και συγνώμη για το αργό της απάντησης. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια αλλά είναι κάτι το οποίο θα το κοιτάξουμε στο μέλλον.
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2004 Author #3 Φεβρουάριος 17, 2004 Ευχαριστω πολυ που μου απαντησες φιλε DJD.Ελπιζω οσο το δυνατον γρηγοροτερα να γινει καθως ειναι αυτονοητο ποσο θα αυξηθει η κινηση μεσα στο site.Παντα φιλικα,Γιωργος :cool:
unstoppable Φεβρουάριος 17, 2004 #4 Φεβρουάριος 17, 2004 Αυτονοητο δεν ειναι τιποτα,προσωπικα δεν με ελκυει καθολου κατι τετοιο.
Shidokanjohn Φεβρουάριος 17, 2004 #6 Φεβρουάριος 17, 2004 μιας και οι πιο πολλοι τα λεμε και απο μσν.....
dfragos Φεβρουάριος 17, 2004 #7 Φεβρουάριος 17, 2004 Λειτουργεί ένα άτυπο forum μέσω MSN..... δεν βρίσκω λόγο να δημιουργηθεί ένα chat στην σελίδα. Εγώ τουλάχιστον δεν θα κάτσω μέσα στην σελίδα να κάνω chat. Αν και καλή ιδέα γενικά θα ρίξω και εγώ μια αρνητική ψήφο.
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2004 Author #8 Φεβρουάριος 17, 2004 Καλαααααααααααα!!!!!!μη βαρατε τοσο πολυ στο ψαχνοοοοοο!!!!!! :confused: :sick: :sick: :tomato: :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( παραιτουμαι!!!!!!!!!! κλαψ....κλουψ...............μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Daidalos Φεβρουάριος 17, 2004 #9 Φεβρουάριος 17, 2004 Και εγω πιστευω οτι δεν θα ειναι λειτουργικο! Και στο γνωστο και μη εξαιρεταιο φορουμ δοκιμαστηκε με πληρη αποτυχια!Η δουλεια αυτη γινεται ατυπα μεσω msn οποτε το chat δεν λεει...
greekfragma Φεβρουάριος 17, 2004 Author #11 Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 23:30] Εξαλλου στο msn υπαρχει και το block user... ????????????μαλλον και σε αυτο το θεμα θελω update?????????????
dfragos Φεβρουάριος 17, 2004 #12 Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Vadergr Εξαλλου στο msn υπαρχει και το block user... Χρειάζεται σαν τρελό!!!! Έβγαλε και μια σωστή λειτουργία σε πρόγραμμα ο Bill(αν και όποιος ξέρει δεν λειτουργεί full).
vgiozo Φεβρουάριος 17, 2004 #13 Φεβρουάριος 17, 2004 Εγώ νομίζω ότι σε ένα site με θέμα την τεχνολογία και τους υπολογιστές δεν έχει νόημα η παράλληλη λειτουργία ενός chatroom......μπορεί να "απορροφά" κίνηση απ' το κυρίως φόρουμ ή να αλλάξει το ύφος του κάτι μπορεί να μην ικανοποιεί τα παιδιά που το στήσανε και το συντηρούν...Εξάλλου, για όποιον ενδιαφέρεται ή όταν υπάρξει ανάγκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί το msn messenger...Προσωπικά (γι αυτό και να γινόταν το chatroom δεν θα με απασχολούσε) βαριέμαι αφάνταστα τα chatroom και τα σχετικά προγράμματα (όπως και το τηλέφωνο) και δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ...άμα θέλω κουβεντούλα πηγαίνω για καφέ, δεν είναι ανάγκη να πληρώνω ιντερνετ...
voudas Φεβρουάριος 18, 2004 #14 Φεβρουάριος 18, 2004 ΄συμφωνώ με τον vgiozo απόλυτα... και σα συμπέρασμα... θα τρβήξω την τελευταία του φράση, αντί να φτιαχτεί chat room, να φτιάξουμε μια καφετέρια:P:P
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 18, 2004 #15 Φεβρουάριος 18, 2004 Νομίζω ότι θα είναι προτιμητέα η ψησταριά της καφετέριας.
vgiozo Φεβρουάριος 18, 2004 #17 Φεβρουάριος 18, 2004 Εγώ λέω να κάνουμε την υπέρβαση και να φτιάξουμε μια καφετέρια όπου αντί για διάσημους dj θα φέρνουμε περίφημους ψήστες..
Chosen Φεβρουάριος 19, 2004 #18 Φεβρουάριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo [Χθες, στις 17:39] ... θα φέρνουμε περίφημους ψήστες.. Να δω ποτε θα σταματησουν αυτα τα υπονοουμενα για τους Athlon... :tomato: Περαν τις πλακος, ενα chatroom θα ηταν καταστροφικο, imho για τους εξης 2 λογους: 1) Φανταστειτε 20 ατομα σε ενα "δωματιο" εκ των οποιων οι 18 (π.χ.) ειναι n00bs με καποιο προβλημα ο καθενας: ο ενας τα timings του, ο αλλος δεν μπορει να βαλει XP, ο τριτος θελει να βαλει υδροψυξη, να κανει RAID, να αγορασει καρτα γραφικων κ.ο.κ Μπορειτε να διανοηθειτε το flood που εχει να γινει οταν θα μπει στο καναλι ο πρωτος "γνωστης"; Αν θα αντεξει να μεινει κανα 10λεπτο κι αυτο θα τον κανει να μη ξαναμπει... 2) Οταν λυνεται ενα προβλημα εδω, αυτη η λυση που βρισκεται, βγαινει απο πολλα ατομα που δεν ειναι ολη την ωρα online, αλλα μπαινουν και αργοτερα και τα βλεπουν, σε αντιθεση με το irc ου πρεπει να εισαι εκει live για να απαντησεις. Επισης, καθε πληροφορια ειναι προσβασιμη απ' ολους. Αν οι απαντησεις δινονται στο "δωματιο" θα γεμισει το φορουμ αναφορες του τυπου "Αυτο που σου ειχα πει στο irc χτες Παρη δεν ισχυει, γιατι θα καει το τροφοδοτικο σου" με αποτελεσμα να εχουμε ημιτελεις και μη helpful διαλογους του στυλ: Ερ. - Πως μπορω να κανω boot απο δυο λειτουργικα; Απ. - Κανε αυτο που σου ειπε χτες στο irc ο Ζαχος. Ερ. - Οκ, ευχαριστω. Ειδατε οτι αντι να γινει propagate η πληροφορια, χαθηκε;...
barracuda1416003167 Φεβρουάριος 19, 2004 #20 Φεβρουάριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Πολυ σωστος ο chosen! Συμφωνώ και εγώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.