dvagos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2010 πηρα ενα evga ftw200 μια cpu intel i7 860 ram geil black dragon 2000mhz τα βαζω ολα επανω και δεν ξεκιναει το pc.ολα δειχνουν οτι λειτουργουν δοκιμασα και 2 vga διαφορετικεσ αλλα τιποτα το psu λειτουργει οποτε δε νομιζω να ειναι. μπορει να ειναι ram η cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 οταν λες δεν ξεκινάει ?Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος..Είσαι σίγουρος πως τα έχεις συνδέσει όλα? Μήπως ακουμπάει η μητρική σου στο κουτί και κάνει βραχυκύκλωμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούνιος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 πηρα ενα evga ftw200 μια cpu intel i7 860 ram geil black dragon 2000mhz τα βαζω ολα επανω και δεν ξεκιναει το pc.ολα δειχνουν οτι λειτουργουν δοκιμασα και 2 vga διαφορετικεσ αλλα τιποτα το psu λειτουργει οποτε δε νομιζω να ειναι. μπορει να ειναι ram η cpu? φιλαρακι επειδη αλλαξα και εγω την μητρικη μου χθες με asus maximus 3 με nf 200 chip το παθα και εγω δεν ξεκινουσε μαυρη μαυριλα αλλαξα τις μνημες στα δευτερα slot και ολα οκ τωρα κοντεψα να παθω για δοκιμασε το και εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.