Jump to content

Plz HELPPPPP!!!!!

Elpis

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους... εχω μια ερωτηση.. θελω να παρω την DFI LANPARTY NFII ULTRA RETAIL αλλα δεν μπορουν να ξερουν τι version ειναι (εχω ακουσει κατι για Α και Β) μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω? τι διαφορες εχει η Α απο τη Β και ποια ειναι καλυτερη να παρω.. εχω ακουσει οτι "τρωει" πολυ ρευμα αυτο ισχυει? εχω ενα pro-power 350w +3.3V 24A

+5V 35A

+12V 12A

+5VSB 2A

-5V 0.5A

-12V 0.8A θα την αντεξει μαζι με εναν 2600+ thounderberg b 2 dimms 2cdrom καρτα γραφικων που τροφοδοτητε απο το psu 1hdd

... ακομα θελω να παρω πσυκτρες γιθα τη μνημη και μαλλον θα παρω τις THERMALTAKE MEMORY COOLING KIT αφου εχω δει αρκετους να τις εχουν αλλα το προβλημα μου ειναι οτι σε καποιες φοτο σας την εχω δει χρυση ενω σε εμενα με μια αναζητηση στο google ειναι μπλε.. (και μια φοτο) αυτο εχει διαφορα στις επιδοσεις (μηπως δεν ειναι απο χαλκο) ή απλως ειναι διαφορετικο χρωμα για τον οποιοδηποτε λογο... ακομα καποιες καλυτερες που μου προτεινετε? και απο που..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

post-522-1416070770,0624_thumb.jpg

Η revision B εχει τρυπες γυρω απο το socket, ενω η Α δεν τις εχει.

Αληθεια, γιατι την συγκεκριμενη και οχι κατι σε πιο σταθερο; Ειδικα απο την στιγμη που εχεις και "ασθενικο" τροφοδοτικο...

σαν τι ποιο σταθερο? εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για την dfi αλλα δυστυχως και κακα...

υπεθεσα οτι δεν θα ηταν χαλκινες αλλα δεν ημουν σιγουρος.. αρα οι αλουμινενεις δεν θα εχουν και πολυ καλη αποδοση.. χαλκινες που μπωρω να βρω online?

pro-power 350w ??? ΘΕΕ ΜΟΥ !!! Το χειροτερο που υπαρχει!Υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και σε default!Μην παρεις τιποτα αν δεν αλλαξεις psu πρωτα.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι πρεπει να σκασεις 100-150ε.Με 70ε θα βρεις καποιο που να κανει καλη δουλεια

Εκτος απο τις τρυπες στο socket που ειπε ο chosen γενικα εχουν γινει και αλλες αλλαγες/βελτιωσεις και πλεον στην Β δεν υπαρχει ο 4καναλος ΙDE Raid controller 374 της Highpoint αλλα ο 4καναλος Sata Raid controller 3114 της Silicon Image και εχει πλεον και το πολυ καλο APU Soundstorm της nvidia και dual lan και πολυ καλα voltage... ;)

δεν ρωτουσα ακριβως αυτο... επειδη θα το παραγγεικουν δεν ξερουν τπτ απο hardware λεω μηπως ξερετε αν εχει σταματησει η κατασκευη του και αν υπαρχει πιθανοτητα να σταθω ατοιχος.. οσο για το τροφοδοτικο δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα.. προς το παρον παει καλα αν και σκεφτομαι να το αλλαξω.. καμια καλη λυση ? σκεφτομαι tagan 480 λεει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.