eleozz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2010 οσαν linuxas εχω να ασχοληθω με τα windows απο τα xp (sp1)μου λεει σημερα ο βαφτισιμιος τις μανας μου οτι πήρε καινουργιο laptop(netbook) ώστε να το χρησιμοποιεί με την μανα του μαζι, οκ μεχρι εδω.μου λεει ομως οτι εχει καποια προβληματα οποτε του λεω να το φερει απο εδω να δω τι δεν καταφερνει να κανει.μου φερνει λοιπον το λαπτοπακι και οταν το ανοιγω βλεπω windows 7 starterψαχνω και εγω να βρω τα "μειονεκτηματα" τις συγκεκριμένες εκδοσεις απο τις υπόλοιπεςμιας και αυτην την στρατηγικη την χρησιμοποιουσε παντα η micro-softκαι μπαινω εδωτι δουλεμα ειναι αυτο ρε παιδια?δεν φτανει που σε αναγκαζουν να χρησιμοποιησεις το λογισμικο που θελουν (windows 7)αλλα να στο δινουν και μισο?κανει τιποτα αλλο εκτος απο το να διαβαζει txt?ηξερα οτι πεφτει δουλεμα αλλα οχι και να σε μουτζωνουν καταμουτραασε που δεν το πουλανε ξεχωριστα ώστε να πεις οτι δεν δεχομαι τα licenseδωστε μου τα ποσο που αντιστοιχει πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Οτιδήποτε, λέγε με windows είτε linux κλπ. από τη στιγμή που παίζει μουσική, ταινίες και μπαίνει internet καλύπτει το κοινό που απευθύνονται τα 7 starter. Δεν είμαι υποστηρικτής του πετσοκόμματος αλλά μιλάμε για εφαρμογές που δε θα χρησιμοποιήσει ο μέσος χρήστης ποτέ. Εδώ στα ΧΡ 9 χρόνια μετά, το γνωστό λιβάδι για ταπετσαρία καλά κρατεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 δεν ζητησα να γινουν τα windows multi-user απο την μια μερα στην αλληαλλα να μην μπορεις να αλλαξεις user... εδω τα mp3 αλλαζουνοκ για εναν απλο user που θα μπαινει μονο στο facebookκαι στο youtube καποια πραγματα του ειναι αχρηστααλλα να πληρωνεις εξτρα για πραγματα που θα επρεπενα υπαρχουν default? ελεοςακου να μην μπορεις να αλλαξεις την επιφανεια εργασιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Το βλέπεις σωστά από την πλευρά σου, αλλά το 70+% των χρηστών, δε νομίζω ότι θα καταλάβουν ή θα τους λείψουν αυτά που δεν έχει... έστησα σε μια φίλη ένα Asus Eee με windows 7 starter, γι' αυτήν μια χαρά είναι και δεν θα της λείψει κάτι... οπότε για ένα εμπορικό λειτουργικό του οποίου το κόστος είναι πολύ μικρό και σκοπός του είναι να μπαίνει σε μικρά netbook χαμηλού κόστους, είναι εντάξει...Τώρα για μας, δεν το συζητάω, είναι κοροϊδία...Πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχω βρει ένα λειτουργικό που να τα έχει όλα... ότι έχει το ένα λείπει στο άλλο και αντίστροφά... δεν υπάρχει χρυσή τομή... αν υπήρχε ένα winux τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 Για κάποιον που ξέρει τί θέλει είναι κοροϊδία, για κάποιον που μόλις κάνει τα πρώτα του βήματα είναι μια χαρά αν εκτελεί τα βασικά (νετ, ταινίες, μουσική άντε και κάνα παιχνιδάκι). Υπάρχουν χρήστες που μένουν στα ίδια αρκεί να γίνετε η δουλειά τους. Προσωπικό παράδειγμα. Αναβαθμίζω το πισί του γείτονα (24 χρονών παλικάρι) που είχε σχεδόν 7 χρόνια. Ήταν με Πουλιαδόπισο (Plato) και ΡΙΙΙ και win2000. Μαζί με το νέο πισί του εγκατέστησα και ubuntu 8.04. Σχεδόν 2 χρόνια μετά μου το έφερε για επισκευή λόγο του ότι τα τίναξε το psu. Διαπιστώνω λοιπόν πως 1- το desktop ήταν ακριβώς όπως του το είχα στήσει αρχικά. 2- η τελευταία φορά που είχε κάνει ενημέρωση ήταν 408 μέρες παλιά... :computer: Σε ερώτηση μου αν είχε κανένα άλλο θέμα μου απάντησε πως γενικά ήταν ευχαριστημένος και κατάλαβα ότι όλων αυτόν τον καιρό απλά έκανε την δουλειά του και απολύτως τίποτα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2010 οι εταιρίες γενικά με την πολιτική και το μάρκετινγκ μας κάνουν πολλές φορές να φαινόμαστε βλάκες σωστός ο jaco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.