techdanis Φεβρουάριος 17, 2004 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Τελικά chris σοθ βγήκε σε καλό που μου πούλησες το ένα ζευγάρι 2χ256...Προλάβαμε και οι δύο τα bh-5 λίγο πριν γίνουν συλλεκτικά..Εύχομαι ότι καλύτερο.Εγώ ακόμα το ψήνω το πράγμα και περιμένω τον μόρτη για vmod... Καλή συνέχεια!!!! :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristidis Φεβρουάριος 17, 2004 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 kala.... να βγαζω τη μητρικη μου και να βαλω τωρα το epox... βαριεμαι ... Απλά χαμήλωσε τις τάσεις απο τα trimer. Αν δεν δουλευουν με τις ρυθμίσεις που σου είπα καλύτερα Auto παρά disable.To βασικό πάντως είναι να προσπαθίσεις να ανεβάζεις τις τάσεις χωρίς να αλλάζεις συχνότητα μπάς και συνέλθουν. Πάντως είναι γεγονός ότι έχουν περίεργη συμπεριφορά για bh-5 όπως κα οι δικές μου. εγώ μάλλον θα δοκιμάσω την τύχη μου με bh-6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 17, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Ειχα και μια ατυχια.... το max3 μετα απο ενα reboot.. δε ξεκινησε ποτε εβλαα πανω στο ενα epox 4pca3+rev1 που εχω στο ραφι... αλλα εχω προβλημα με το raid... ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ! τους δισκους αμα δε τους εχω δηλωμενους για raid τους βλεπει ! τι σκατα κανω λαθος... Υ.Γ. εβαλα τις μνημες να καιγονται πανω στο epox... και με 3.1 απο bios (3.2 πραγματικα) παιζουν κανονικα χωρις λαθη ... θα μας τρελανουν... Ασ με βοηθησει καποιος αμα εχει το epox .. τι μπορει να παιζει με το raid Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 17, 2004 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από chrisbmw150 Ειχα και μια ατυχια.... το max3 μετα απο ενα reboot.. δε ξεκινησε ποτε εβλαα πανω στο ενα epox 4pca3+rev1 που εχω στο ραφι... αλλα εχω προβλημα με το raid... ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ! τους δισκους αμα δε τους εχω δηλωμενους για raid τους βλεπει ! τι σκατα κανω λαθος... Υ.Γ. εβαλα τις μνημες να καιγονται πανω στο epox... και με 3.1 απο bios (3.2 πραγματικα) παιζουν κανονικα χωρις λαθη ... θα μας τρελανουν... Ασ με βοηθησει καποιος αμα εχει το epox .. τι μπορει να παιζει με το raid To είχα το epox μέχρι πριν 2-3 μέρες... τι πρόβλημα έχεις ακριβώς? μετέφερα sata raid από το ich5r του abit, στο ich5r του epox, χωρίς πρόβλημα.. το μόνο που χρειάστηκε ήταν να ορίσω στο epox την λειτουργία του controller ως raid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Φεβρουάριος 17, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2004 αυτο ακριβως κανω και εγω αλλα τιποτα..... δε τους βλεπει οταν τους βαζω στο raid... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristidis Φεβρουάριος 18, 2004 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 Πρώτα όρισε τον controler σαν Raid, κάνε επανεκίνηση και μετά πήγαινε στο Advance bios Futures εκει που λέει Βοοτ priority και στις επιλογές που εμφανίζονται βάλε τον raid controler χρησιμοποιώντας τα βελάκια πρώτο στην λίστα..επανεκίνηση και πρέπει να είσαι οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 18, 2004 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2004 ρε παιδιά, να κάτσω να κάνω κι εγώ κανα burn in??? :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 19, 2004 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 Δωσε! Δωσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 19, 2004 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2004 το ιδιο προβλημα βλεπω και εγω παντος. με 3.1 εχω παισει σε συχνοτητα απο το με 3.0 τι γινετε ρε σεις. ειναι λετε καμια ρυθμηση στο βιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 21, 2004 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 chris to mod δεν το χει κάνει ο Hipro? An ναι τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι πραγματικά δεν είσαι 3.06 αλλά 3.12 με 3.13!Για τσέκαρε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 21, 2004 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Vouda ότι έκαψες έκαψες.Τώρα είναι αργά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 21, 2004 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 δεν έκαψα:'(:'(:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Φεβρουάριος 21, 2004 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Μηπως πήρε καμιά φωτιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 21, 2004 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Pieros chris to mod δεν το χει κάνει ο Hipro? An ναι τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι πραγματικά δεν είσαι 3.06 αλλά 3.12 με 3.13!Για τσέκαρε το! Δεν ειναι θεμα mod . Aπλα το winbond monitor στο DDR Voltage χανει περιπου 0.7V .Για 3.13V , τα 238 FSB ειναι πολυ φυσιολογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristidis Φεβρουάριος 21, 2004 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Στέλιο Wellcome............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 21, 2004 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Aristidis Στέλιο Wellcome............... Ευχαριστω ...καλως σας βρηκα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 21, 2004 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2004 @Voudas καλά ακόμα κάθεσαι κάφτες...ο Hipro5 λέει ότι τα μέγιστα από το κάψιμο τα πέρνουμε όταν είναι καινούργιες...όρμα σου λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.