Jump to content

Προβλημα-Το PC κολλαει

Divine

Recommended Posts

Όλα πιθανά είναι. Απλά τα δοκιμάζεις 1-1 την φορά. Με τις μνήμες είσαι λες ΟΚ. Οπότε δοκιμάζεις μια άλλη κάρτα και αν κάνει τα ίδια ένα άλλο PSU.

Κάτι που μπορείς να κάνεις πάντως τώρα είναι να αφαιρέσεις ότι δεν χρειάζεται. USB συσκευές, DVDs, PCI κάρτες, ότι γενικά δεν είναι αναγκαίο για να μπεις στα windows. Πιθανόν τίποτα από αυτά να μην παίζει ρόλο αλλά το δοκιμάζεις.

Αααα επειδη θυμηθηκα κατι. Πριν απο 2 μηνες περιπου ενα φιλαρακι μου εφερε το δικο του pc. Πηρα το δικο του τροφοδοτικο και το εβαλα στο δικο μου pc, και το PC μου αναψε αμεσως (δηλαδη εδωσε ρευμα το τροφοδοτικο του). Οταν εβγαλα το δικο μου τροφοδοτικο και το εβαλα στο δικο του δουλεψε και εκει το τροφοδοτικο μου. Οταν ομως εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο στο δικο μου pc τοτε επρεπε να περιμενω 5-10 λεπτα γιατι δεν αναβε το pc μου (δεν εδεινε ρευμα το τροφοδοτικο. Και τι σκεφτομαι. Οτι το τροφοδοτικο μου ειναι αδυναμο για το pc μου γιατι το δικο του τροφοδοτικο οταν το εβαλα στο pc μου δουλεψε αμεσως (ηταν 500W το δικο του ενω το δικο μου 300W). Και φυσικα το δικο του pc ειναι πιο παλιο και πιο αδυναμο απο το δικο μου και γι'αυτο μαλλον με το δικο μου τροφοδοτικο αναξε το pc του ενω οταν εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο στο pc μου επρεπε να περιμενω μερικα λεπτα. Τι λετε παιδια?

Αν και δεν γνωρίζω τι γίνεται στο εσωτερικό ενός PSU όταν παίρνει ρεύμα, πιστεύω ότι τα 300W δεν αλλάζουν μετά από 5-10 λεπτά. Τουλάχιστον όχι προς τα πάνω.

Για να το ελέγξεις αυτό δεν έχεις παρά να αφαιρέσεις τα πάντα από πάνω και να αφήσεις μόνο επεξεργαστή μια μνήμη και την κάρτα γραφικών. Με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσεις το PSU σου με λιγότερα εξαρτήματα ταυτόχρονα συνδεδεμένα πάνω του και άρα λιγότερες ανάγκες σε ρεύμα.

Το εκανα και αυτο αλλα παλι το ιδιο. Παραξενο μου φανηκε π.χ. με τα 300W (το δικο μου να πρεπει να περιμενω λιγα λεπτα) ενω οταν εβαλα το 500W αμεσως αναψε. Αμεσως σκεφτηκα πως δεν δινει αρκετο ρευμα στην δικια μου καρτα τα 300W. Τεσπα αποτι φαινετε θα παω για καινουργιο τροφοδοτικο.

Εγω πριν 3 μερες εβγαλα το dvd rom και απο τοτε δεν ειχα ουτε ενα freeze,ακομα και μετα απο 20 ωρες λειτουργειας.

Προσπαθησε να βγαλεις ενα ενα οτι δεν χρειαζεται το pc για να boot-αρει,οπως ειχαν πει και πιο πανω,γιατι και γω αρχικα ημουν ετοιμος να βαλω αλλο τροφοδοτικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.