unstoppable Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2004 http://www.overclockers.com.au/article.php?id=251198:wassat: :wassat:
panigrc Φεβρουάριος 16, 2004 #2 Φεβρουάριος 16, 2004 Κρίμα το τηγάνι ! Είναι τεφάλ με θερμοσπότ !!! Εγώ δεν έχω τέτοιο για να τηγανίζω θα το κάνω mouse pad ! Αλλά τώρα μου ήρθε μία καταπληκτική ιδέα :nuke: που μάλλον θα την κάνω ! Πάντα ήθελα ένα τηγάνι τεφάλ !
dfragos Φεβρουάριος 16, 2004 #5 Φεβρουάριος 16, 2004 Κορυφαίο!!! Τώρα έχουμε και τηγανητό ποντικάκι....
unstoppable Φεβρουάριος 16, 2004 Author #8 Φεβρουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις και 13:19] Ναι αλλά είναι ακριβά τα αντικολλητικά Βρισκεις αντικολλητικο με <10 αλλα δεν ειναι Tefal,προσωπικα μ΄αρεσει σαν ιδεα (αλλα πρεπει να βρω χρόνο να παω στο πρακτικερ να παρω ενα τηγανι) Και αν σκεφτεις οτι ενα απλο Mousepad εχει 1-2 και χαλαει αμεσως αυτο ειναι μακροπροθεσμα πιο οικονομικο.
dfragos Φεβρουάριος 16, 2004 #9 Φεβρουάριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Βρισκεις αντικολλητικο με <10 αλλα δεν ειναι Tefal,προσωπικα μ΄αρεσει σαν ιδεα (αλλα πρεπει να βρω χρόνο να παω στο πρακτικερ να παρω ενα τηγανι) Και αν σκεφτεις οτι ενα απλο Mousepad εχει 1-2 και χαλαει αμεσως αυτο ειναι μακροπροθεσμα πιο οικονομικο. Βασικά υπάρχει και πιο οικονομική λύση.... δεν χρησιμοποιείς καθόλου mousepad................................................ :D :D :D :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.