Matias_GR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2010 Χαζή ερώτηση αλλά...Ετοιμάζω καινούριο PC...Έχω στα χέρια μου έναν 950 κ ψάχνω τ Mobo που θα τον φιλοξενήσει!Επίσης σκέφτομαι μια 5870 για αρχή..Βρήκα μια προσφορά την Rampage II extreme στα 190ε...Σκεφτόμουν να πάρω την ΙΙΙ αλλά παρατήρησα πως οι μόνες ουσιαστικές διαφορές τους είναι δυο.1)Η ΙΙΙ υποστηρίζει Sata III ενώ η άλλη όχι2)Η διαφορά τους αυτή σχετίζεται με τις κάρτες γραφικών αλλά δεν πολύ έχω καταλάβει.Δλδ:Καταρχάς όταν λέμε 16x,8x αναφερόμαστε σε ταχύτητεςΗ ΙΙ υποστηριζεί 2 ΑΤΙ σε 16x ΚΑΙ 2 Geforce σε 16?Δλδ μπορώ να βάλω οι ΑΤΙ ή Geforce σε 16xΕπίσης ποιά ειναι η διαφορά Crossfire k Crossfire X triple sli κ SLI...Ευχαριστώ για το χρόνο σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 REX III σίγουρα . Σαν mobo είναι πιο καλό . Πιο πολύ bck, λιγότερα bugs από την 2 κλπ...το καλύτερο mobo που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά ( ααα ξέχασα υπάρχει και η UD9:p, αλλά δεν συμφέρει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Ιούνιος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 χμμ...λες ε;;Απλώς τα 190ε είναι δελεαστική τιμή..Και δεν ξέρω αν με τν ΙΙΙ υπαρχεί κ τεράστια διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 190 ; Μεταχειρισμένη ; Αν είναι για τέτοια τιμή πάρε την ΙΙ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Ιούνιος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 ναι με απόδειξη κ όλα...το θέμα είναι αυτο με τις κάρτες;;Ξέρεις τι παίζει?Κ θεωρώ ούτε η Sata III έχουν τρελές διαφόρες με τους II και μην ξεχνάμε πως τέλος του χρόνου πάμε σε νεα socket...σωστα;;Όποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 Για τις κάρτες αν δεν κανω λάθος και οι 2 τα ίδια υποστηρίζουν . Αν είναι να πάρεις κάτι πρόχειρο περιμένοντας το επόμενο socket τότε πάρε την ΙΙ . Τα sata3 δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχουν από τα sata2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matias_GR Ιούνιος 27, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2010 καλά δεν είμαι κ σίγουρος πως θα μεταβώ σε νέο socket μετά..αλλά οκ..θα δώ αν είναι κ μια Rampage III κ βλέπουμε..΄-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.