Jump to content



Πρόβλημα σε ενημέρωση νέου Windows Live Messenger


spdrosin1416003315

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κατέβασα τη νέα έκδοση του Windows Live Messenger κι αφού απεγκατέστησα την αμέσως προηγούμενη έκδοση (με το YourUninstaller μάλιστα) επιχείρησα να τρέξω τον νέο installer, αλλά μου βγάζει πως η εφαρμογή είναι ήδη εγκατεστημένη.

Δοκίμασα να καθαρίσω τη registry με Ccleaner,Tune Up Utilities (Registry Cleaner), αλλά και "με το χέρι" χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στη νέα εγκατάσταση. Η εφαρμογή υποτίθεται είναι εγκατεστημένη, αλλά και να θέλω να την τρέξω δεν τη βρίσκω πουθενά.

Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας :):T:

Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας :):T:

Εννοείται. ;)

Edit: Παίδες άκυρο. Πριν καλά είπα πριν πως έγινε η εγκατάσταση σωστά, αλλά δεν έκανα προσπάθεια για σύνδεση. Μου βγάζει σφάλμα 80040154, ενώ το Windows Live Essentials δεν υπάρχει στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Πρόσφατα με απλό κατέβασμα και ενημέρωση του παλιού σε 5-6 υπολογιστές δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα, πως και σου έβγαλε τόσες φορές εσένα !?

Πρόσφατα με απλό κατέβασμα και ενημέρωση του παλιού σε 5-6 υπολογιστές δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα, πως και σου έβγαλε τόσες φορές εσένα !?

Ξέρω γω; Εγώ κατέβαζα το καινούργιο και δε μου έκανε ενημέρωση όπως άλλες φορές - ανέφερε απλά πως υπάρχει ήδη το πρόγραμμα. Πάντως τέλος καλό όλα καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.