apostonikos Ιούνιος 29, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Απ οτι μου παν εχω περιθωρειο ακομα αρκετο...Αρχες του επομενου χρονου μου ειπαν καπου εκει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 29, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Επειδή από ότι καταλαβαίνω με το δίκιο σου είσαι μπερδεμένος προτείνω το εξής.Χαρτί+Στυλό και γράφεις τι ακριβώς δυνατότητες-χαρακτηριστικά ζητάς να έχει η καινούρια σου συσκευή και πόσο καιρό είσαι διατεθειμένος εσύ να περιμένεις. Μετά θα είναι πιο εύκολο και για σένα και για μας να σου προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούνιος 29, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Αν θες απλοτητα στην χρηση με μερικους περιορισμους: iPhoneΑν θες πλήρη παραμετροποιηση και ανοιχτο λογισμικο: Motorola Droid X (βασικα το αναλογο GSM μοντελο)Αν θες παραμετροποιηση σε μεγαλο βαθμο, ισχυρη κοινοτητα που το υποστηριζει και το θες τωρα: HTC HD2Προσωπικα ειμαι κατοχος HD2 και δεν εχω κανενα παραπονο. Μεγαλη οθονη και εξαιρετικη ανταποκριση με πληθωρα εφαρμογων. Μελοντικα σκεφτομαι κατι σε Android μονο και μονο λογο περιεργειας. Παραλληλα εχω ενα Blackberry απο την δουλεια που ειναι πραγματικα εργαλειο, με ελαχιστες multimedia (βλεπε fun) δυνατοτητες.Αν μπορεις να περιμένεις θα σου ελεγα περιμενε το αναλογο Droid X σε GSM. Ειναι πραγματικα εξωπραγματικο για τα σημερινα δεδομενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιούνιος 30, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 Πλεον μακρια απο WM, θεωρω κακη αγορα να δωσει λεφταγια WM αυτη τη στιγμη, ειναι απαραδεκτο λειτουργικο και οποιαδηποτεσυγκριση με Android και iOS ειναι αστοχη.ΤΟ Desire ειναι παρα πολυ καλη συσκευη (ιδια specs με το HD2)με το μονο μελανο σημειο οπως εχω πει και αλλου τη GPU του καιτο παλιο touchscreen chip.Εγω αν θα περνα τωρα κινητο, θα περνα το Samsung Galaxy S(2 φορες χρειαστηκα το service της Samsung και τις δυο εξυπηρετηθηκααμεσα). Η θα περιμενα για το Droid 2.Εγω θα τα διαχωριζα ετσι:Απλοτητα IphoneAπλοτητα και Customize AndroidΑπαραδεκτη Phone χρηση αλλα Customization WM6.5Συσκευες Android που θα κοιτουσα:1) Motorola Droid -> Πολυ καλο all around πολυ καλη gpu, μετριο cpu και ram πλεονπαλιωσε θα το απεφευγα. (ARM Cortex A8 600 MHz, PowerVR SGX530, 256 RAM)2)Htc Desire: Ιδια Specs με HD και HTC EVO και Nexus Οne, θεωρω οτι ειναιbest Value for money θα το επερνα γνωριζοντας οτι το touch chip του και ηgpu του ειναι ψηλο παλια. (Snapdragon 1G, 512RAM, Ardenno 200)3) Samsung Galaxy S -> Πραγματικα το κινητο ειναι αλλου και απο αυτα που εχω μαθειθα αργησει να βγει κινητο με αυτα τα Specs. (CPU 1000Mhz, PowerVR SGX540, 512RAM, Super Amoled)4) Iphone 4-> Θεωρω οτι κυμαινεται μεταξυ Desire και Samsung, το iOS πλεονξερουμε τι μπορει να κανει, αν αντεχεις τις οποιες παραξενιες του και χαζες ελλειψεις(που ομως λυνονται με το JB go for it). (CPU A4 800-1000MHZ, PowerVR SGX535, 512RAM)Εν κατακλειδι θα ελεγα μακρια απο WM κατα τα αλλα οτι και να παρεις θα εισαι αρχοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 30, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 Περίπου όπως τα λέει ο Cupra20vt αλλά ξέχασε ότι ο apostonikos μπορεί να αποφασίσει μέχρι αρχές 2011 που ως τότε θα υπάρχουν Windows Phone 7 και MeeGo και είναι ένα θέμα που το μπερδεύει. Και δυστυχώς καλά λέμε εμείς παλιό CPU παλιά GPU κτλ, αλλά αν αποφασίσουν να θάψουν συγκεκριμένο harware μέσω του λειτουργικού όπως και να έχει μένεις ξεκρέμαστος. Πρόσφατη προσωπική εμπειρία είναι η αναζήτησή μου για OS για το netbook μου (Dell mini 12). Δοκίμασα Meego, Ubundu for netobook και κατέληξα στο Jolicloud γιατί οι υπόλοιποι όπως πιθανών θα κάνει και η Google για κάποιο λόγο δεν γουστάρουν την συγκεκριμένη GPU (GMA 500). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιούνιος 30, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 Συμφωνω, την PowerVr παντως δε προκειται να την θαψουνπαιζει πλεον παντου ως δυνατη GPU στα mobile.To tegra θα φοβομουν εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούνιος 30, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 Για τα tegra εχω ακουσει παρα πολλα και η αληθεια ειναι οτι δν μου πολυ γεμιζουν το ματι :/...Ο διαχωρισμος που κανατε πιστευω ειναι πολυ σωστος ...Εχω τωρα το Iphone 3G και η αληθεια ειναι οτι ειναι ενταξει κινητο αλλα κακα τα ψεματα εχει καποιες σοβαρες ελλειψης για smartphone και γνκ για κινητο !!! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.